Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mocowanie zderzaka s-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zauważyłem, że w niektórych zderzakach s-line są dołączone dodatkowe mocowania przy kratce środkowej, niestety ja przy swojej dokładce która mam rezać nie mam czegoś takiego i zastanawiam się czy idzie to gdzieś dokupić. Załączam zdjęcie poglądowe

zderzak.jpg

Źródło: allegro.pl

Opublikowano

bez tej części tez zmontujesz góre z dokładką, ale jednak będziesz musiał bardziej pokombinować i pewnie użyć sporo więcej nitów, na dodatek bez trytytek też się pewnie nie obejdzie :wink: Spróbuj się dowiedzieć jaki ma numer i zapytaj o nią w aso, jeżeli nikt Ci go nie poda,to w sobote będe w domu i Ci jej numer prześle :wink:

tu masz fajne foto z działu sprzedam zapożyczone:

5thXplc.jpg

Opublikowano

majkel87 mozesz podac nr tego wzmocnienia?jest to do dokupienia w aso?

Opublikowano
majkel87 mozesz podac nr tego wzmocnienia?jest to do dokupienia w aso?

sorry, ze dopiero dzisiaj... ale oto numer 8E0 807 233 D

dzwoń do aso i na pewno Ci to skombinują :wink:

---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ----------

tutaj masz jeszcze takie poglądowe foto jak to wzmocnienie wygląda przymocowane do górnej części zderzaka, może się przydać :wink:

USP3.jpg

Opublikowano

oooo podziekował bardzo :).Fajnie zderzaczek wygładzony,moze tez sobie cos takiego zrobie ;)

Opublikowano
8E0 807 233 D

jak sprawdzam u gajosa to nie występuje taka część :whistling:

Opublikowano

byłem z ciekawości jeszcze raz numer sprawdzić czy sie przypadkiem nie pomyliłem: 8E0 807 233D BD0

niech dzwoni do aso i pyta, ja w katalogu jednego ze sklepow tez tego nie znalazłem, no ale taki mam numer :wink:

Opublikowano

no mi dzis w aso szewczyk ,koles powiedział ze jest to czesc zderzaka i nie wystepuje oddzielnie w sprzedazy.Jutro chyba podjade do nich i pokaze obrazowo ze czesc ma swój numer i jako taka wystepuje.

Opublikowano

Nic to nie da. Często jest tak, że na części widać numer, ale element występuje w całości z innym w tym przypadku ze zderzakiem. Nie ma możliwości zamówienia samego mocowania.

Opublikowano
Nic to nie da. Często jest tak, że na części widać numer, ale element występuje w całości z innym w tym przypadku ze zderzakiem. Nie ma możliwości zamówienia samego mocowania.

No to chyba lipa... w takim wypadku moim zdaniem prędzej w totka trafisz niż uda Ci się to znaleźc w używkach :kwasny: ...ale powodzenia :wink:

Opublikowano

zycze pozdro w poszukiwaniach

Opublikowano

W zeszłym tygodniu również byłem w ASO po tę część i odp.jak wyżej.