Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nieoryginalne zderzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowiczów!

Jakieś 3 miesiące temu stałem się dumnym posiadaczem wymarzonej B-szóstki, jak już się odbiłem z finansowego dołka postanowiłem ją troszką odświeżyć i wymienić kilka części które psują wizulny wygląd.

Kupując moje Audi wiedziałem że ma jakieś inne zderzaki przód i tył i również progi ale myślałem że to pewnie od jakiejś innej wersji bardziej usportowionej ale nie mam pojęcia z czego to jest.

Chciałbym wymienić w szczególności kratki z przodu które są połamane ale nie mam pojęcia gdzie takie kupić i co gorsza z jakiego modelu pochodzą.

Mój mechanik ściągając przedni (przy wymianie rozrządu) powiedział że to są nakładki a pod nimi jest normalny fabryczny zderzak. Mógłbym te nakładaki ściągnąc ale po pierwsze wyglądają fajnie a po drugie to niestety fabryczne mają dziury po śrubach mocujących nakładki.

Załącznam zdjęcię i proszę o pomoc "starych wyjadaczy" w rozkminieniu tej zagadki.

Z góry dziękuje!!!

K1024_IMAG0096.jpg

K1024_IMAG0097.jpg

K1024_IMAG0098.jpg

K1024_IMAG0099.jpg

Opublikowano

Pakiet fabryczny ms design (votex). To jak najbardziej ori zderzaki

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedź! Mam już coś po czym mogę szukać miejsca gdzie to kupić.

A może wiesz gdzie coś takiego dostać?

Opublikowano

A więc jest możliwość kupienia tego w ASO!!! Nie miałem pojęcia że to mają a to się Pan w ASO zdziwi hehe Byłem w Skodzie bo tylko taki diler jest u mnie w mieście ale to przecież VW Group i nie miał Pan pojęcia co to jest hehe.

Z używką będzie ciężko bo mało jest pewnie tych kratek na ryknu. Dzięki za linka, ale temu sprzedającemu została tylko środkowa :(

Dzięki bardzo za pomoc!

Pozdrawiam