lolot Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Panowie czy ktoś z Was sprawdzał furke po numerze nin przez autoraport czy warto?
simon80bl Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ja sprawdzałem na autodna - dwa razy i uważam, że się nie opłaca - mało lub wogóle istotnych informacji. Polecam za to użytkownika como - który ogłasza się na forach VAG i za opłatę 55zł przesyła ci pełną historię ASO po nr VIN - ja skorzystałem i wiedziałem po co jadę 250km. napisz do niego email - odeśle Ci info jak i co adres to: [email protected] Pozdrawiam
lolot Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja sprawdzałem na autodna - dwa razy i uważam, że się nie opłaca - mało lub wogóle istotnych informacji.Polecam za to użytkownika como - który ogłasza się na forach VAG i za opłatę 55zł przesyła ci pełną historię ASO po nr VIN - ja skorzystałem i wiedziałem po co jadę 250km. napisz do niego email - odeśle Ci info jak i co adres to: [email protected] Pozdrawiam Dzięki simon:)
simon80bl Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Nie ma sprawy - dostaniesz od niego dwa pliki jeden z pełnym wyposażeniem samochodu, akcjami serwisowymi, kodami wyposażenia i kodami silnika, skrzyni i koloru auta, a w drugim będzie pełna historia serwisowa: reklamacje klienta, opis przeglądów co było wymieniane i przy jakim przebiegu. Jeśli samochód był serwisowany poza polską to trzeba sobie niektóre wpisy przetłumaczyć (część była już przetłumaczona) trochę zabawy z translatorem i wiesz duuużo więcej
kamilGZB Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 tu masz taniej PAKIET INFORMACJI O PRZEBIEGU,VIN,HISTORIA AUDI VW (3453012223) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. (ja dopłaciłem 10 zł i bylo to samo co kolega simon80bl pisze)
Rekomendowane odpowiedzi