krzysiekvtec Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam, byłem już u 3 mechaników niestety nik nie jest w stanie powiedzieć co to świergocze, zaczyna jakos na 2000rpm i tylko jeśli dam gazu prawie na maxa, jednak gdy juz wrzuce 3 i 4 bieg mie ma tego dziku ani już go nie będzie nawet jak się zatrzymam, po zgaszeniu auta i kilku minutach odpalam jade i znowu będzie, wrzucam film na którym słychać dzięk jest od po stronie turbo http://www.youtube.com/watch?v=KS71-vTdpDQ&feature=youtu.be P.S mam chyba oryginalny DV przynajmniej na taki wygląda, lecz slychac go jak bov ! co zmiana biegu wali powietrzem, ładnie to slychać lecz dziwi mnie dlaczego u mnie to slychac a u innych nie, kolega ma A3 1.8T ponad 200km i nic nie ma takiego .
barb123 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 DV sprawdz. Masz opisane na forum. Najlepiej podstaw inny
krzysiekvtec Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Opublikowano 24 Maja 2014 Dla potomnych dzwiek to nieszczelnosc kolektora wydechowego
Rekomendowane odpowiedzi