ŁukaszA4s Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 co ty wszystko sprawdzane było i to nie to nowe wahacze z jakieś 2 miechy maja kupiłem 4 sztuki bo popadały reszta zdrowa a dokrece zobacze bo chuu wie co to jest przegub nie bo na skręconych walił by a zresztą nie ma luzu zdrowiutki
motor144 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 z tego idzie cykanie chodzi mi o to co na biało jest zaznaczone Na biało to zaznaczone są poduszki skrzyni biegów i można je łatwo sprawdzić czy nie są zużyte, we dwie osoby( próbując umiejętnie parę razy ruszyć na zaciągniętym ręcznym i obserwując pod autem co się dzieje).
ŁukaszA4s Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 jutro wieczorem to sprawdzę ewentualnie dokręcę ---------- Post dopisany 29-11-2013 at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany 28-11-2013 at 16:44 ---------- hmm już sam nie wiem co to jest byłem u mechanika jak zaczął wymieniać co mogło paść to sobie go odpuściłem :/ jutro pojadę na diagnostykę i zobaczymy może to uslyszy z czego to dobiega
Rekomendowane odpowiedzi