arnold27 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 witam.koledzy znalazlem cos takiego do avanta.moze mi ktos wyjasnic co to za springi.
sokal Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 To wygląda jak sprężyny AP, chyba -30mm ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ---------- ap Lowering spring set
arnold27 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 kolo twierdzi ze kupil do swojego avanta ale opylil fure i nawet nie sprawdzil ich na aucie.dziwi mnie troche ze sa w 2 odcieniach.pytam tu bo nie chce pieniedzy wywalic w bloto:decayed:
j4s2c2vr Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 ja się jedynie od niego dowiedziałem, że są do FWD :/ niestety... inne kolorki, bo pewnie tył był odnawiany...
arnold27 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Opublikowano 18 Listopada 2013 ja się jedynie od niego dowiedziałem, że są do FWD :/ niestety...inne kolorki, bo pewnie tył był odnawiany... nie wiem czy brac:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi