SMS Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Koledzy taki dym wydobywa sie z mojego afn, ale tak dopiero po 2-3 minutach po odpaleniu. nastepnie około 5minut taki wylatuje z wydechu a pozniej juz nie, co moze to powodowac?
disem Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 normalna wilgoć w wydechu, wydech nagrzewa się 2,3 min potem odparowuje wilgoć i przestaje. Biały dym.
SMS Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 czyli to nie jest nic zlego? ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ---------- Bo wyczytałem na forum ze taki dym po odpaleniu to moga byc przyczyna uszczelniacze zaworow. a myslalem tak bo bierze mi olej ale sprawdzilem i chyba turbo bierze bo przed intercoolerem mam olej. ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- mam racje?
trepek Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Jestes nadgorliwy :-) Jakby to byly uszczelniacze to w momencie odpalanie szly by biale dymy. Po drugie na zdjeciu widac, ze to para wodna.
Rekomendowane odpowiedzi