Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomoc w doborze koloru felg 18"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy może pomożecie w wyborze koloru felg, kupiłem flat5 do malowania i zastanawiam się nad kolorem. Myślałem o graficie dość jasnym albo zbliżony do orginału srebrny, ja chciałbym ciemne,ale ponoć im ciemniejsza fela tym mniejsza sie wydaje... Może ktoś ma jakieś foty auta w tym kolorze na ciekawych felgach.

zdj_cie_1.jpg

zdj_cie_2.jpg

DSC04348.jpg

:P

Pozdro

Opublikowano

Zostaw ori...jest najładniejszy ;)

wysłane z one v :)

Opublikowano

o bieli nie myslales?

Opublikowano
  • Autor

Myślałem o bieli, są nawet fotki takiego koloru na białych butach z irl.

Sent from kiełbasa

Opublikowano

Zdecydowanie białe felgi do niebieskiego samochodu :thumbup1:

Opublikowano

Białe = dzienne bieganie ze szmatką żeby ładnie wyglądały :/

Opublikowano
Białe = dzienne bieganie ze szmatką żeby ładnie wyglądały :/

+1 , co nie zmienia, że efekt jest :kox:

Opublikowano

ja bym zostawił ori :decayed:

Opublikowano

Białe zrobią gnój :banan:

Opublikowano

Srebrne.

Opublikowano

ludzie co wy z tym białym? biały był modny kilka lat temu i w tej chwili każdy kto nie ma pomysłu na kolor koła maluje je na biało, to już nuda:thumbdown:

pomaluj na srebrny z dodatkiem grubego ziarna, ewentualnie na grafit ale nie za ciemny - klasycznie ale bez udziwnień

Opublikowano
ludzie co wy z tym białym? biały był modny kilka lat temu i w tej chwili każdy kto nie ma pomysłu na kolor koła maluje je na biało, to już nuda:thumbdown:

pomaluj na srebrny z dodatkiem grubego ziarna, ewentualnie na grafit ale nie za ciemny - klasycznie ale bez udziwnień

poprostu ciemna buda z bialymi felgami wyglada ladnie, i nie wazne czy bylo to modne 5 czy 10 lat temu, nadal wyglada ladnie

Opublikowano

a może biała perła?

r2pa.jpg

kdgu.jpg

tbey.jpg

zdjęcia nie oddają tej głębi perły ale oko już dostrzega ją bardzo dobrze i wyraźnie :)

Opublikowano
  • Autor

Właśnie białe fele na ciemnej budzie ładne są, ale nie wiem jak z użytkowaniem, ten ciemnawy grafit też do mnie przemawia. Perełka ładna :) lakier proszkowy???

Opublikowano

nie, nie proszek . Jak już wcześniej pisałem efekt na żywo umywa się do zdjęć. A co do użytkowania to powiem tak: żona jeździ na co dzień czarnuchem, a ja raz w tygodniu czyszczę felgi czas ok 30 minut i fela prezentuje się jak by była co dopiero wymalowana, nie ma żadnych śladów po pyle z klocków tylko serce boli jak uderzy o krawędź krawężnika czy innego ustrojstwa ;)

Opublikowano

Dl mnie tak jak pisał kolega białe felgi to byly modne ale moze z 5-10 lat temu, moim zdaniem to kiszka, te perlowe są spoko ciekawe jak by sie prezentowaly na aucie, bo ja jednak bym oponowal za srebrnym.

Opublikowano
  • Autor

Zacząłem dziś ściągać lakier i szlifować, niestety miałem tylko godzine czasu więc zbytniio nie nawojowałem:kwasny: Ale do podkładu lakier zdjęty z 2 sztuk, i część rantu zeszlifowana do gołego alu :naughty: będę miał dzień wolny zamykam się w garażu i szlifen cały dzień.

Co do koloru to raczej grafit albo szary "mysi" coś ciemniejszego niż ori, a może szlifowanie spodoba mi sie tak bardzo, że alu w połysk wyprowadze i tak zostawie ;P

zdj_cie_1_1.jpg

zdj_cie_2_1.jpg

Opublikowano

Bedzie wygladac bardzo dobrze, ale zdajesz sobie sprawe ze aluminium sie utlenia i bedziesz musial dbac o te fele bardzo mocno, bardzo czesto pasta i polerka?

Opublikowano
Zacząłem dziś ściągać lakier i szlifować, niestety miałem tylko godzine czasu więc zbytniio nie nawojowałem:kwasny: Ale do podkładu lakier zdjęty z 2 sztuk, i część rantu zeszlifowana do gołego alu :naughty: będę miał dzień wolny zamykam się w garażu i szlifen cały dzień.

Co do koloru to raczej grafit albo szary "mysi" coś ciemniejszego niż ori, a może szlifowanie spodoba mi sie tak bardzo, że alu w połysk wyprowadze i tak zostawie ;P

http://s16.postimg.org/yysy3msc1/zdj_cie_1_1.jpg

http://s16.postimg.org/94j5dusc1/zdj_cie_2_1.jpg

Kumpel ma flaty w polerce na ciemnym golfie IV i robi to robote :jerk: