HiRide Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 szukalem ale moze zle i nie znalazlem-musze sciagnac boczek z drzwi kierowcy ale nie wiem jak to zrobic.Prosze o pomoc chopy a jesli juz jest ten temat to prosze o usuniecie tego
AndyN Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Śruby mocujące są w dwóch miejscach: jedna, dłuuuga, na dole drzwi pośrodku, pozostałe pod tą imitacją aluminium, karbonu czy czego tam jeszcze (zależy co masz). Musisz zdjąć tę listwę, ukażą się śruby/wkręty. Po wykręceniu śrub musisz delikatnie podważyć boczek-trzyma się jeszcze na takich plastikowych kołkach-trzeba to ostrożnie robić bo łatwo te kołki połamać ;( Linka od zamka drzwi jest na wcisk (wyciągasz linkę, nie kombinujesz ze zdjęciem tego "haczyka"), wypinasz kable od głośników, lusterek, szyb. Przydaje się druga osoba, która przytrzyma, potrzyma ....
HiRide Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Śruby mocujące są w dwóch miejscach: jedna, dłuuuga, na dole drzwi pośrodku, pozostałe pod tą imitacją aluminium, karbonu czy czego tam jeszcze (zależy co masz). Musisz zdjąć tę listwę, ukażą się śruby/wkręty. Po wykręceniu śrub musisz delikatnie podważyć boczek-trzyma się jeszcze na takich plastikowych kołkach-trzeba to ostrożnie robić bo łatwo te kołki połamać ;( Linka od zamka drzwi jest na wcisk (wyciągasz linkę, nie kombinujesz ze zdjęciem tego "haczyka"), wypinasz kable od głośników, lusterek, szyb. Przydaje się druga osoba, która przytrzyma, potrzyma .... super [br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 18:08 _________________________________________________moze napisze o co chodzi bo nie wiem czy trzeba do tego sciagac tapicerke z drzwi chce wyciagnac przycisk blokowania i odblokowywania zamkow drzwi ten ktory znajduje sie przed klamka-cz musze sciagac tapicerke ?
AndyN Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 moze napisze o co chodzi bo nie wiem czy trzeba do tego sciagac tapicerke z drzwi chce wyciagnac przycisk blokowania i odblokowywania zamkow drzwi ten ktory znajduje sie przed klamka-cz musze sciagac tapicerke ? Musisz zdjąć całość. Nie ma innego sposobu żeby odkręcić podłokietnik. Podłokietnik do boczka przytwierdza circa 13 śrub/wkrętów We wtorek na spocie ściągaliśmy boczek u mnie żeby naprawić przycisk opuszczania/podnoszenia szyb. Ale udało się. Przy wielkiej pomocy ŁukaszaR
HiRide Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 moze napisze o co chodzi bo nie wiem czy trzeba do tego sciagac tapicerke z drzwi chce wyciagnac przycisk blokowania i odblokowywania zamkow drzwi ten ktory znajduje sie przed klamka-cz musze sciagac tapicerke ? Musisz zdjąć całość. Nie ma innego sposobu żeby odkręcić podłokietnik. Podłokietnik do boczka przytwierdza circa 13 śrub/wkrętów We wtorek na spocie ściągaliśmy boczek u mnie żeby naprawić przycisk opuszczania/podnoszenia szyb. Ale udało się. Przy wielkiej pomocy ŁukaszaR ale ja niechce odkrecac podlokietnika chyba ze musze go odkrecic zeby wyciagnac przycisk
AndyN Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ale ja niechce odkrecac podlokietnika chyba ze musze go odkrecic zeby wyciagnac przycisk Inaczej nie dostaniesz się do tych przycisków, musisz odkręcić podłokietnik.
HiRide Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ale ja niechce odkrecac podlokietnika chyba ze musze go odkrecic zeby wyciagnac przycisk Inaczej nie dostaniesz się do tych przycisków, musisz odkręcić podłokietnik. pewnie masz na mysli przyciski od sterowania szybami ok dzieki za pomoc bo nie wiedzialem jak zaczac
AndyN Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 pewnie masz na mysli przyciski od sterowania szybami ok dzieki za pomoc bo nie wiedzialem jak zaczac Opuszczanie/podnoszenie szyb i blokowanie sterowania szyb z tylnych foteli jest w jednej obudowie, stanowi jedną całość
HiRide Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2008 pewnie masz na mysli przyciski od sterowania szybami ok dzieki za pomoc bo nie wiedzialem jak zaczac Opuszczanie/podnoszenie szyb i blokowanie sterowania szyb z tylnych foteli jest w jednej obudowie, stanowi jedną całość mam na mysli i caly czas pisze o przycisku od blokowania zamkow drzwi
Rekomendowane odpowiedzi