Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Dzwoni mi coś w lewym kole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jadę po nierówności lub wjadę w jakiś dołeczek to mi dzwoni w kole .Jaka może być przyczyna?Przy jeździe na równym podłożu nic nie słychać

• 1 rok później...
Opublikowano

przyłączam się też do tego tematu bo interesuje mnie odpowiedz fachmanów u mnie dzwoni też na nierównościach tak jakby goła blacha uderzała o belkę lub coś takiego bardzo głośno to słychać

Opublikowano

Jak jadę po nierówności lub wjadę w jakiś dołeczek to mi dzwoni w kole .Jaka może być przyczyna?Przy jeździe na równym podłożu nic nie słychać

przyłączam się też do tego tematu bo interesuje mnie odpowiedz fachmanów u mnie dzwoni też na nierównościach tak jakby goła blacha uderzała o belkę lub coś takiego bardzo głośno to słychać

przejedz sie jeszcze raz po nierównościach i jak zacznie "dzwonic" to delikatnie naciśnij hamulec...jak przejdzie to wiesz co jest
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dokladnie zrob tak jak mowi kolega. mam to samo, jak lekko nacisniesz hamulec to przestanie Ci dzwonic. teraz pojedz do mechanika i powiedz co stwierdzil, bo mam to samo, ale mi to nie przeszkadza.

Opublikowano

kerad22 i jak? obcykałeś sprawe :co:

Opublikowano

powiem wiecej, wlasnie jestem po wymianie hamulcow w serwisie- czyli komplet oryginalny. i d*pa, dalej dzwoni... :slina:

Opublikowano

jestem po wymianie hamulcow w serwisie- czyli komplet oryginalny.

z kąd wiesz ze to ori ? servis nie znaczy ori
Opublikowano

jestem po wymianie hamulcow w serwisie- czyli komplet oryginalny.

z kąd wiesz ze to ori ? servis nie znaczy ori

... nie chce mi sie wdawac z Toba w dyskusje czy to ori klocki, czy nie. Jesli napisalem ze ori, to sa ori. W serwisie montuje sie serwisowe czesci, chyba ze wyrazisz chec aby byly inne i takowe dostarczysz. U mnie wszystko jest wymieniane na czesciach fabrycznych i tyle na temat.

Opublikowano

ja wam powiem tak, psr. dokładnie czy spręzyna nie jest pęknięta zamin wymienicie połowę samochodu :gwizdanie: Przeważnie pęka na pierwszym zwju i trzeba sie przyjżeć i będzie widać, miałem tak w oplu, pękła, na prostym nic a na nieruwnościach dzwonki, mechanicy oglądali i jeden ze to hamulce druhi ze coś tam jeszcze aż sam doszedłem i spr dokładnie sprężyny :>