Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dorobienie wejścia AUX do radia Concert.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie. Zamontowałem radio Concert do mojej B8 (wcześniej był Chorus). I zamierzam zamontować gniazdo AUX. Po stronie kodowania to mnw. wiem jak to zrobić. Natomiast odnośnie samego gniazda to zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie w ASO można kupić samo gniazdo AUX i wydaje mi się że jest ono bez wiązki (kabel pomiędzy radiem a gniazdem) i tu pada pytanie czy aby taki kabel nie jest już zamontowany w samochodzie. Pytam bo przed rozebraniem tunelu chciałbym mieć już wszystkie elementy. ( aaa wiem że np. w Volvo choć gniazda nie ma to wiązka jest).

Za wszelakie sugestie z góry dziękuje :-)

Opublikowano
Tu masz rozwiązanie:

ADAPTER AUX AUDI CHORUS 2 CONCERT 1 / 2 SYMPHONY (3687159632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

W B8 wrzucali jeszcze CHORUS'y? Szczyt chamstwa :D

Przeciez to nie pasuje :wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak niestety jako podstawowe radio bylo chorus. Troche zenada. Ale jako nowe nie moglem tego zmienic poniewaz kupilem wersje specjalna czy jakos tak.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam

Jak w temacie. Zamontowałem radio Concert do mojej B8 (wcześniej był Chorus). I zamierzam zamontować gniazdo AUX. Po stronie kodowania to mnw. wiem jak to zrobić. Natomiast odnośnie samego gniazda to zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie w ASO można kupić samo gniazdo AUX i wydaje mi się że jest ono bez wiązki (kabel pomiędzy radiem a gniazdem) i tu pada pytanie czy aby taki kabel nie jest już zamontowany w samochodzie. Pytam bo przed rozebraniem tunelu chciałbym mieć już wszystkie elementy. ( aaa wiem że np. w Volvo choć gniazda nie ma to wiązka jest).

Za wszelakie sugestie z góry dziękuje :-)

Ja ma Concerta z wejściem AUX. Ale to jest wejście liniowe na JACKa montowane pod podłokietnikiem w schoweczku w jego tylnej części. Jutro porobię Ci zdjęcia i podeślę na forum. Akurat mam porozbierany cały tunel środkowy i gniazdo AUX na wierzchu.

---------- Post dopisany 25-03-2014 at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany 24-03-2014 at 22:04 ----------

Zdjęcia w słabej rozdzielczości ale może okażą się pomocne. W sobotę dalej będę modził to zrobię lepsiejsze.

WP_000051.jpg

WP_000052.jpg

WP_000053.jpg

WP_000054.jpg

WP_000055.jpg

---------- Post dopisany 26-03-2014 at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2014 at 21:05 ----------

Wrzucam dokładniejsze zdjęcia:

IMAG0631.jpg

IMAG0632.jpg

IMAG0633.jpg

IMAG0634.jpg

IMAG0635.jpg

IMAG0636.jpg

IMAG0637.jpg

IMAG0638.jpg