yampik Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Cześć. Zastanawiam się aktualnie nad zakupem kamery GoPro Hero, zastanawiam się nad wyborem pomiędzy HD, Hero 2 a Hero 3 silver. Czy posiada ktoś z Was może takową kamerę żeby wypowiedzieć się na temat działania itp ? ---------- Post dopisany 09-12-2013 at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany 07-12-2013 at 07:23 ---------- ref
Staszek20VT Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja mam, ale wersję Black Edition, do tego sprzętu trzeba przede wszystkim dokupić szybką kartę pamięci. A tak to sprzęt super. Ogólnie polecam nawet jako kamerki on-board.
yampik Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Blacka nie chciałem - bardzo różnicuje kolory. Barwy są jakieś takie nierzeczywiste. Zamówiłem już 3 silver Myślę że będzie ok
marec-ki Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Panowie, czy pod GoPro można podpiąć jakiś inny LCD niż ten ORI mały za kupę pieniędzy ??
yampik Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 Którą wersję kamery masz? Moja 3 współpracuje przez WiFi z aplikacją na telefony komórkowe i tablety - które (co prawda z małym delayem) mogą służyć jako wyświetlacz oraz pilota. Co do samego działania aplikacji - to jeszcze nie testowałem - bo dopiero w poniedziałek dotrze do mnie kamera
Hugo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja mam, ale wersję Black Edition, do tego sprzętu trzeba przede wszystkim dokupić szybką kartę pamięci. A tak to sprzęt super. Ogólnie polecam nawet jako kamerki on-board. A mają funkcję nadpisywania?
yampik Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wiesz że nie wiem. Dam znać jak sprawdzę
Hugo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wiesz że nie wiem. Dam znać jak sprawdzę Poczytałem i .... Można nawet używać jej w samochodzie (jako dashcam), za pomocą trybu „loop,” który nagrywa obraz tak długo, aż zabraknie mu miejsca, po czym zaczyna go nadpisywać.
yampik Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dziś dostałem H3 silver - tylko szybki test bo to prezent pod choinkę od żony - więc miałem 10 min ;d Powiem Wam że jakość surówki względem rejestratorów jazdy które miałem oraz np. aparatu samsunga st66 który posiadam - to rozwala je na łopatki. Obraz jest za***isty a szerokokątna soczewka miażdży Co do tego jak działa kamerka, funkcjonalności oraz obsłudze przez WiFi - wypowiem się po świętach - kiedy już ją oficjalnie dostanę ---------- Post dopisany 27-12-2013 at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2013 at 20:52 ---------- Kamera jest zarąbista. Obsługa po chwili użytkowania banalna. Co do opcji uruchamiania przez WiFi - niestety chwilowo nie posiadam telefonu który by pozwalał korzystać z GoPro APP Na dniach może nakręcę coś ciekawego - to wrzucę
Rekomendowane odpowiedzi