StrusQ Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam.Ostatnio zmieniałem rozrząd w swoim afn i pompa wody była oryginalna-przebieg auta 280tys.-chyba;-)I teraz moje pytanie:ile taka pompa może wytrzymac?(jaki przebieg).Może ktoś zmieniał i może się pochwalić swoimi przebiegami.
wojtek79 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja w dniu zakupu miałem na liczniku 185056 km, pompa rozleciała mi się przy 297800, jak ją wymieniałem też była oryginalna, tzn. miała logo audi ale nie mam pewności czy była od nowości czy już jakiś niemiec ją wymienił.
StrusQ Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 U mnie też i rok na pompie sie zgadzał z rocznikiem auta.
sony_dark Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 no to źle zrobiłeś jak już miałeś zdjęty rozrząd nalezało wymienić tą pompę, wydatek znowu nie tak duży, a przynajmniej pewność na pare tyś km.
rafal9119 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 320 tys ori pompa. nie wiem jak długo jeszcze by wytrzymala bo zmieniłem ja podczas wymiany rozrządu. ale zadnych oznak zużycia nie miala
sawul Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 220 tyś.ori pompa wody miała ślady zużycia lekki luz na łożysku .
Rekomendowane odpowiedzi