iconslave Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam, przedstawiam moje nowe auto MODEL: Passat CC GT ROCZNIK: 2008 ( 8 Grudzień ) SILNIK: 2.0 TDI CR MOC: 140 KM MODY POD MASKA: BRAK ZAWIESZENIE: Adaptive Suspension KOLA: Interlagos 18" WNETRZE: szmatex + inne bajery AUDIO: RNS 510 z HDD + 8 głośników WYPOSAŻENIE : - OPS - Park Assist - Dynamic Chassis Control - Privacy Glass - Panoramiczny szyberdach - RNS 510 z HDD nvai i inne bajery - Telefon - Multi-funkcyjna kiera - czujnik zmierzchu - czujnik deszczu - doświetlanie zakrętów - Dwustrefowa klimatyzacja - Auto Hold - samozaciagający się ręczny po odpięciu pasa kierowcy - schładzany schowek - samościemniejące się lusterko wsteczne - elektrycznie wysuwana roleta tylnej szyby zapewnie jeszcze o czyms zapomnialem przeprowadzone modyfikacje: brak planowane modyfikacje: o tym później dużo później pozdro
iconslave Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 narazie nie bedzie bo bida piszczy , co bedzie to zobaczymy
rafalekx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zdejmuj chlapacze! To był mój pierwszy mod na drugi dzień po zakupie zazdroszczę panoramicznego szyberdachu. Szkoda, że nie masz biXa witam w gronie posiadaczy CC na forum A4
iconslave Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 dzieki , zdejme je w srode a jutro jade odebrac "pedały" z r36
rafalekx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Aaaaa i z okazji zimy zazdroszczę guziczka od ręcznego z prawej strony
rafalekx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Widzę że ogólnie jesteś z tej dalszej części świata z niepoprawną stroną kierownic Masz tam dojście do tańszych gadżetów. Jak coś będziesz kupował do siebie dawaj znać, to może i ja się skuszę za ile te pedały? może być na pw ciemniejsze lampki tylne od R-linea możesz poszukać może kierownica ze ściętym dołem? lista jest długa, więc informuj
jedrekx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 CC mi się zawsze podobał, nawet srebrny dla mnie największym minusem jest brak bixa
carrera369 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zdejmuj chlapacze! To był mój pierwszy mod na drugi dzień po zakupie Tak długo zwlekałeś ? :grin:
rafalekx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 dla mnie największym minusem jest brak bixa mnie dziwi że te samochody były sprzedawane bez niego a ogólnie sporo takich na naszych drogach... Zdejmuj chlapacze! To był mój pierwszy mod na drugi dzień po zakupie Tak długo zwlekałeś ? :grin: biorąc pod uwagę fakt że kupiłem samochód w piątkowy wieczór i jeszcze musiałem nim dojechać w rodzinne strony więc w domu byłem około 0.00 uznałem że im daruję i poczekają do soboty rano - 8.00 dobrze że w piątek już było ciemno jak wracałem po zakupie, ale w sobotę nie wyjechałem na ulice dopóki ich nie zdemontowałem
carrera369 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 OK, ciemna noc to dobre wytłumaczenie - wybroniłeś się
iconslave Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Panowie u nas na "wsi" to liczy sie tylko cyferka na blaszce bo wtedy kazdy widzi z ktorego roku auto , rynek nie jest tak obszerny jak na kontynencie niestety, co do bixa to sie pewnie doreza , cena za pedaly taka sama jak w pl bo w aso zamawiane jak by ktos nie wiedzial tak wygladala moje a4 zamin zmieniła ownera tutaj reszta : https://www.facebook.com/IconLowerDepartment/media_set?set=a.139663216223780.1073741831.100005403062025&type=3
carrera369 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Bardzo dobrze wygląda B6 Avant w tym niebieskim lakierze - białe koła też super pasują
rafalekx Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Po przesiadce do CC z tym kozuchowym zawiasem nie masz lęku wysokości? Ja po podkręceniu gwinta na zimę miałem problemy z przyzwyczajeniem się do jazdy
iconslave Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 ja mialem air-a zamin sprzedalem auto , ale powiem ci ze juz rozmawialem z KW na temat jakiegos rozwiazania do dcc i jest opcja ale nie zadowala mnie. Lęku wysokości nie mam jeszcze ale za to powiem ze przejazd przez próg zwalniający bez zadnych problemów jest bezcenny ---------- Post dopisany 11-12-2013 at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany 10-12-2013 at 22:18 ---------- Panowie potrzebuje numer tzw Foot rest ( podstopnica ) od passata b6 r36 do kiery z prawej strony bo wyslali mi do auta z kiera z lewej
Rekomendowane odpowiedzi