AndrzejAj3 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam jeszcze raz wszystkich forumowiczów, chciałbym przedstawić Wam mój nowy nabytek Na początku jednak pokaże czym wcześniej się woziłem (na szczęście samochód został w rodzinie - przejęła go mama): Aktualne wozidełko: Model: Fabia II Nadwozie: Kombi Kolor: grafitowy Rok produkcji: 2008 Silnik: 1.9TDI BLS Wyposażenie: - el. szyby z przodu - el. lusterka + podgrzewane - 8 poduszek powietrznych - system kontroli trakcji ESP - tempomat - podgrzewane fotele przednie - klimatyzacja Climatic + chłodzony schowek - centralny zamek z pilota - zamykane schowki w konsoli - podłokietnik z przodu - radio Dance + Aux - przygotowanie pod telefon - dodatkowe głośniki z tyłu (w sumie chyba 9 ) - relingi dachowe - listwy ochronne na drzwiach w kolorze nadwozia + klamki w kolorze - halogeny przeciwmgielne z przodu Plany na przyszłość: - schowek na okulary w podsufitce [zrobione] - nowe emblematy na grillu + klapie bagażnika [zrobione] - wymiana kierownicy na polift [zrobione] - podniesie mocy do ok ~130-135KM - zmiana na halogeny kwadratowe - zmiana oświetlenia wnętrza na LED Na pewno jeszcze coś w trakcie użytkowania samochodu przyjdzie na myśl co by w nim zmienić... Ogólnie po dwóch tygodniach obcowania z tym autkiem jestem z niego zadowolony. Przed zakupem niestety nie poczytałem za wiele o silnikach 1.9TDI montowanych w F2 (myślałem, że tylko jedna wersja jego była) a tu się okazało, że co najmniej dwie i niestety ja trafiłem na wersję o oznaczeniu BLS z filtrem cząstek stałych DPF Jak się zepsuje (zapcha) to go wytnę Tak po za tym jak na razie wszystko jest ok. Zastanawiam się jeszcze czy posiadam dwumase czy może jakimś fartem zwykłe sprzęgło (widziałem na forum różne zdania na ten temat ) Galeria: Nowa kiera, podziękowania dla koleś Nowe emblematy Przy każdej modyfikacji autka będę edytował ten temat
Rekomendowane odpowiedzi