Szayba Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam! Silnik: 1.8T 150KM AVJ Skrzynia: Multitronic Więcej fotek dam jak umyję autko
majkel20 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 mnie się ten zderzak totalnie nie widzi....
Fr0styyy. Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Prowokacja, czy troll Progi i tylny zderzak i wydech to z miejsca na śmietnik. Wolałbym bez tego jeździć Fotochromy chyba są z tego co widzę Felgi fajne, ale w dół trzeba, bo wygląda koszmarnie na tej kozie.
MrFanta Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tak jak koledzy piszą, chyba cięzko będzie o kogoś komu się to spodoba. Na całe szczęście słuszny motor i kolorek a reszta to zerowymi kosztami prawie idzie "naprawić" ze tak powiem:naughty: tylko ciekawe co jeszcze z przednim zderzakiem;D Dopieść furke i bedzie cacy
Szayba Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dopieszczę, dopieszczę A co do zderzaka, to mnie też się za bardzo nie widzi ale chwilowo musi zostać
radio22 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 No panowie nie ma co się czepiać nie jest najgorzej przynajmniej jakiś inny egzemplarz na forum a nie wszystkie podobne do siebie To będzie nasza wisienka na forum:naughty: Życzę udanego modzenia...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dopieszczę, dopieszczę A co do zderzaka, to mnie też się za bardzo nie widzi ale chwilowo musi zostać Rozbuduj pierwszy post, daj więcej fotek, zrób jakiś porządny opis
radio22 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dokładnie tak jak kolega piszę opisz lepiej furę i porób więcej zdjęć w środku i zewnątrz
Rekomendowane odpowiedzi