Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Porysowane plastiki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam pytanie - czy ma ktoś jakieś rady, jak regenerować porysowane plastiki?

Chodzi mi o np. Całe te osłony radia, klimy, meszka zmiany biegów.

Wytartych podłokietników(rączek) na drzwiach.

Nie są to jakieś duże rysy - coś jakby np. przejechać po plastiku lekko kluczykiem i zostają ślady...

Opublikowano

Jeśli masz na myśli plastiki w B6 to raczej wchodzi w grę wymiana lub regeneracja za pomocą szablonów , poszukaj w dziale sprzedam ktoś te szablony wystawiał.

Opublikowano

Kumpel to pomalował jakąś farbą do plastiku i sam się zdziwił ze mu wyszło super.

Opublikowano

Polecam czarny acryl w spray'u. Dzis skonczylem regeneracje przycisków radia, klimy,plastiku wokół mieszka, klapki od popielniczki przedniej, pokrętle świateł, podłokietnikach na drzwiach lewych kierowcy... no i w dodatku wymienilem sobie mieszek i gałke na S3.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja znalazłem na alle cos takiego Przedmioty użytkownika dera3241 - Panele sterowania, przełączniki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. fajna opcja i w zasadzie nie wyszło by tak drogo tylko trza sie bawic w rozbieranke.

Opublikowano

Tutaj jest ciekawa metoda, na mniejsze ryski powinno też pomóc:

:)

Opublikowano

te ostatnia metode raczej do wnetrz bym odradzał a jeaeli chodzi o plastiki popielniczki badź ramki wokół mieszka zmiany biegów to bym polecił folie do oklejania bardzo prosto sie ja nakleja a efekt bardzo wporządku ja tak zrobiłem jak chcesz moge wysłąc foto

Opublikowano

A ma ktoś pomysł co w B5 można zrobić z porysowanym schowkiem? Reszte plastików łatwo wymienić albo pomalować ale schowek ma strukturę bardziej jak deska rozdzielcza. Co jest pod warstwą z wierzchu? Spolerować się tego nie da?

Opublikowano

a wymiana wchodzi w gre jezeli jest to klapa schowka bedzie chyba to najprostszy zabieg pytanko tylko jakie koszta

Opublikowano
A ma ktoś pomysł co w B5 można zrobić z porysowanym schowkiem? Reszte plastików łatwo wymienić albo pomalować ale schowek ma strukturę bardziej jak deska rozdzielcza. Co jest pod warstwą z wierzchu? Spolerować się tego nie da?

spróbuj delikatnie opalarką ,tylko ostrożnie żebyś nie zjarał:grin:

Opublikowano
a wymiana wchodzi w gre jezeli jest to klapa schowka bedzie chyba to najprostszy zabieg pytanko tylko jakie koszta

Niby tak tylko ile osób sprzedaje samą klapę w dobrym stanie. A szczerze to nie chce mi się płacić powiedzmy 60zł za cały schowek z wysyłką, aż tak mi nie zależy :decayed:

spróbuj delikatnie opalarką ,tylko ostrożnie żebyś nie zjarał:grin:

Tylko musiał bym skombinować opalarkę :wink:

Opublikowano

jezeli chce Ci sie podjechac w okolice olkusza to Ci bez problemu udostepnie opalarke (jezeli jestes z jaworzna w woj slaskim nie bedziesz miał daleko

Opublikowano

Jestem z Jaworzna ale mieszkam w Gdańsku, ot taka sytuacja :decayed:

Może będę odwiedzał rodzinne miasto za jakiś czas to będę pamiętał o Tobie :wink:

Opublikowano

spoczko jak bys potrzebował to wal jak w dym