Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

problem z abs ..ustawiony prawidlowo zadnych bledow a sie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema..wstawiam loga abs wydaje mi sie ze wszystkie czujniki sa prawidlowo ustawione ..ogolem dziala to dobrze ale podczas hamowania przy 5 lub 10 na h ..odpala sie czasem abs ..tak samo jak kolo wpadnie w dziure lub nierownosc to odrazu sie odpala ale tylko jak wolno jade ..prosze o podpowiedz oco moze chodzic...i prosze zobaczccie na logi bo moze cos nie tak.. aaa i cos mi terkocze pod licznikiem w przedziale lapania abs od 0 do 25 km /h i tez reaguje to na pedal hamulca jak jade i terkocze dosc mocno czasem slychac jakies zwarcie z tego to jak wcisne hamulec delikatnie to to cichnie i zastanawiam sie czy czujnik pedalu hamulca jest w b5 1.8 95r polaczony z abs jakos ..

Grupy: 001,001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Opublikowano

Jak byś pisał list do dziewczyny to też takiego słowotoku użyjesz?

Luknij w dział bo już o tym sporo pisze.

Wystarczy poświęcić chwilę czasu.

Opublikowano
  • Autor

no jest sporo o zle ustawionych czujnikach i bledach..a ja niemam nic z tego co tam pisze..tak samo nie widze nic o terkotaniu pod licznikiem

Opublikowano

jedz najpierw na rolki i sprawdz siłę hamowania na poszczególnych kołach bo cos mi sie widzi ze z tyłem masz lipę

Opublikowano
  • Autor

fakt jeden zacisk nie lapie na tyle ..mam go do zmiany bo lapie tylko na 1/4 tarczy a reszta w rdzy jest ..

Opublikowano

i jeszcze sie dziwisz ze Ci przód głupieje ?

cała siła idzie na przód

Opublikowano
  • Autor

kurcze myslalem ze to poprostu czujniki glupieja bo jeden z przodu mialem walniety zmienilem a tu dalej to samo..dzieki za info :) mam nadzieje ze jak wkoncu zrobie ten zacisk to bedzie okey

---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

tylko martwi mnie jeszcze to terkotanie pod deska..i to dziala z abs bo jak odepne sterownik to tego niema..jakis pomysl? tam jest jakis przekaznik kostka pod deska od abs? czy moze ten czujnik hamulca ?