skovroon Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam Kolegów Mam takie pytanko: zakupilem niedawno komplet bixenonow chodzi o cale lampy kompletme z przetwornicami itd mam zamiar wyjac stare zwykle lampy i wsadzic wlasnie te nowe... czy bedzie potrzebna przy tym jeszcze jakas przerobka?? musze sie udac do jakiegos elektryka czy porpostu jak przeloze lampy i podlacze to bedzie ok?? Drugie pytanko czy spotkaliscie sie w swoich slicznotkach z niedzialajacymi glosnikami w tylnych drzwiach?? nie chce mi sie rozbierac tapicerki zeby sprawdzic co jest wiec moze podpowiecie jesli mieliscie juz taki problem Pozdrawiam Tomek.
Cuber Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mam takie pytanko: zakupilem niedawno komplet bixenonow chodzi o cale lampy kompletme z przetwornicami itd mam zamiar wyjac stare zwykle lampy i wsadzic wlasnie te nowe... czy bedzie potrzebna przy tym jeszcze jakas przerobka?? musze sie udac do jakiegos elektryka czy porpostu jak przeloze lampy i podlacze to bedzie ok?? nic Ci nie bedzie potrzebne jedynie nie bedzie Ci działało regulowanie wysokosci lamp => poszukaj na allegro bo sa juz specialne silniczki byś mógł z kabiny sterowac wysokoscią lamp i nie oślepiał nikogo temat juz był przerabiany wystarczy mała podpowiedź dla Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_bixenon_do_b6-t1374.0.html Drugie pytanko czy spotkaliscie sie w swoich slicznotkach z niedzialajacymi glosnikami w tylnych drzwiach?? nie chce mi sie rozbierac tapicerki zeby sprawdzic co jest wiec moze podpowiecie jesli mieliscie juz taki problem jak pisałem wyżej użyj opcji zamykam
Rekomendowane odpowiedzi