Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 01' zmiana zwykłych lamp na xenony | nie działające głosniki z tyłu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów

Mam takie pytanko: zakupilem niedawno komplet bixenonow chodzi o cale lampy kompletme z przetwornicami itd mam zamiar wyjac stare zwykle lampy i wsadzic wlasnie te nowe... czy bedzie potrzebna przy tym jeszcze jakas przerobka?? musze sie udac do jakiegos elektryka czy porpostu jak przeloze lampy i podlacze to bedzie ok??

Drugie pytanko czy spotkaliscie sie w swoich slicznotkach z niedzialajacymi glosnikami w tylnych drzwiach?? nie chce mi sie rozbierac tapicerki zeby sprawdzic co jest wiec moze podpowiecie jesli mieliscie juz taki problem :)

Pozdrawiam Tomek.

Opublikowano

Mam takie pytanko: zakupilem niedawno komplet bixenonow chodzi o cale lampy kompletme z przetwornicami itd mam zamiar wyjac stare zwykle lampy i wsadzic wlasnie te nowe... czy bedzie potrzebna przy tym jeszcze jakas przerobka?? musze sie udac do jakiegos elektryka czy porpostu jak przeloze lampy i podlacze to bedzie ok??

nic Ci nie bedzie potrzebne :cool1: jedynie nie bedzie Ci działało regulowanie wysokosci lamp => poszukaj na allegro bo sa juz specialne silniczki byś mógł z kabiny sterowac wysokoscią lamp i nie oślepiał nikogo

temat juz był przerabiany wystarczy :szukaj:

mała podpowiedź dla Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_bixenon_do_b6-t1374.0.html

Drugie pytanko czy spotkaliscie sie w swoich slicznotkach z niedzialajacymi glosnikami w tylnych drzwiach?? nie chce mi sie rozbierac tapicerki zeby sprawdzic co jest wiec moze podpowiecie jesli mieliscie juz taki problem

jak pisałem wyżej użyj opcji :szukaj:

zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...