tomekxp2 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam, niedawno skończyłem "rezanko" podświetlenia czerwonego i białego w przednich drzwiach i jestem bardzo zadowolony, bo robiłem sam i na podstawie informacji z forum. :) oto winik : kupiłem też takie ledy : CANBUS W5W Żarówka 4 LED SMD BIAŁY T10 R10 ! TANIO (3790818446) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Na ori żarówkach działa dobrze. Po włożeniu led, pali się ok. 2s i gaśnie. Szukałem na forum ale nie mogę się dokopać Ktoś wie dlaczego się tak dzieje? Proszę o informację albo linka jak temat był już poruszany.
Bromchit Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Skoro to ledy "can bus", to może biorą za dużo prądu i dlatego moduł je wyłącza. Proponuje zmierzyć i porównać pobór prądu zwykłej żarówki i tych ledów. Ja mam u siebie włożone zwykłe ledy, stosowane do podświetlania banerów i wszystko działa jak należy.
tomekxp2 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 To znaczy że budowa leda ma znaczenie na to wygląda. Kolego z forum kupił takie ledy i mówi, że mu działają : jego: CAN BUS W5W T10 6 SMD 5050 Żarówka LED Boczna (3646311460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. moje CANBUS W5W Żarówka 4 LED SMD BIAŁY T10 R10 ! TANIO (3790818446) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. różnicę jakie widzę to jego ma 6 ledów a moje 4 no i jego droższe. najwyżej kupie te droższe i sprawdzę
Rekomendowane odpowiedzi