Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

czy te felgi będą pasowały do a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ok myślałem że taka felga dane ma jedne ale jak tak to jutro wrzucę dane napewno 15 cali

Opublikowano

To fabryczna felga z B6 ;)

15x7 ET39. Będzie pasować na pewno do B5 ;)

Opublikowano
  • Autor

na wszelki wypadek jeszcze jutro wrzuce dane tej felgi a nie wiecie jak to sie komponuje z b5 ?

Opublikowano

wyżej wrzuciłem dane felgi ;)

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ----------

112061877_2_644x461_audi-a4-b5-lift-lifting-czesci-lz9w-przod-maska-zderzak-dodaj-zdjecia.jpg na avancie siedzą tak

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki za dane i foto nawet ładnie to wygląda teraz tylko muszę się namyśleć czy kupować czy nie

Opublikowano
nie wiem czemu ale jakoś wpadły mi w oko takie felgi czy one będą pasowały do b5 i czy ktoś może powiedzieć jak to wygląda na b5 bo nie widziałem do tej pory b5 z takimi felgami i nie wiem jak to by się z autem komponowało

http://s29.postimg.org/h8geq35cz/112207367_2_644x461_alu_felgi_15_5_112_audi_a4_a.jpg

dziwne, że jeszcze B5 na tym kole nie widziałeś....

47ac0f325daf2547.jpg

Opublikowano
  • Autor

no jakoś b5 mi się nie rzuciło w oczy a b6 widziałem na tych felgach

Opublikowano

bo to felga z B6 ;) nie wiem czy do B5 można było ją już kupić, może w 2001 roku ;)

Opublikowano
  • Autor

a powiedzcie ponieważ dostałem zdjęcia od gościa z tymi felgami i nie wiem czy cena jak na ich stan jest ok i czy brać czy nie. cena końcowa to 650 zł z oponami 4-4,5 mm bieżnika jak bym mógł prosić o wasze zdanie

20140127_144350.jpg

20140127_144413.jpg

20140127_144420.jpg

20140127_144357.jpg

Opublikowano

felgi w niezłym stanie, nawet bardzo, ale odważników mają sporo. Niemniej obstawiam jako powód opony z 2001 roku, które pewnie trzeba by wymienić niedługo... jeśli miałbym je na miejscu, to może bym się za 600zł zastanowił, a jeszcze lepiej... zabrał je za 450, moze 500 bez opon... jesli wysyłka, to bym sobie odpuścił...

Opublikowano
  • Autor

tu tylko odbiór osobisty 200 km w jedną stronę do przejechania i już nie chce zejść z ceny

Opublikowano
a czy te będą ok do b5 i czy włożę na nie opony 195/65 R15

**Felgi aluminiowe vw 15**5x112**BARDZO ŁADNE** Szadek ? Tablica.pl

Jeśli otwór na piastę jest odpowiedni,to będą pasować idealnie bo parametry ma takie jak fabryka każe i oczywiscie opona też wejdzie bez problemu.

a kolego nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy u nas rozmiar piasty to 57,1 czy coś pomyliłem

Tak 57,1mm.

te felgi to niemiecki Rial model Giro w lakierze prawdopodobnie silberchrom (zewnątrz) - lakier ciężki do dorobienia a i kosztowny, otworu na piastę raczej nie mają oryginalnego - koszt kpl pierścieni centrujących to ok 20-22zł z wysyłką na alledrogo - no chyba, że jeździły już na aucie z grupy VAG i takowe już posiadają w komplecie - musisz liczyć się z zakupem klp śrub odpowiedniej długości (stożek) bo te od oryginalnych alu nie powinny być stosowane (półkula).

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ----------

tu tylko odbiór osobisty 200 km w jedną stronę do przejechania i już nie chce zejść z ceny

13 lat opony :kwasny: miewam klientów którzy na dzień dobry wołają " tylko nie starsze jak 5 lat " ... szkoda, że do mnie masz jeszcze dużo więcej - oddałbym Ci takie same felgi za 500,-

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ----------

przyjechałbyś z oponami to jeszcze bym zamontował, wyważył i założył na auto

Opublikowano
  • Autor

a z kąt ty jesteś?

Opublikowano
a z kąt ty jesteś?

najmniej 282km :kwasny:

Screen_Shot001.jpg

Opublikowano
  • Autor

a jakieś fotki ich masz ?

Opublikowano
  • Autor

to są te twoje ?

bo tam jest miejscowość legnica

Opublikowano

nie moje, akurat przeglądam alledrogo

Opublikowano
  • Autor

myślałem że twoje a one w jakim stanie są i czy jutro dał byś radę wrzucić jakieś zdjęcia ?

Opublikowano

co mogłem napisałem na pw