kgolab Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam wszystkich!!!!!To jest mój pierwszy post na tym forum i oczywiśćie na stały temat czyli:BRAK MOCY-I stąd moje pytanie,byłem u fachowca podpiął Vag i komp pokazał dwa błedy:1/FFFF-część cyfrowa sterownika i drugi:023F-ciśnienie w rurze dolotowej,różnica ciśnień-nadamienie ze wymieniłem przepływke,wszystkie wężyki ciśnienia i dalej nic, nie można jeżdzić autem,może ktoś ma pomysł co to może być,będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie,mój silnik to 1,9 TDI/90KM,kod silnika AHU.Pozdrawiam wszystkich.
rav Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Napisz w zrozumiały sposób kody błędów z VAG'A może to cos wyjaśni
kgolab Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2008 FFFF-część cyfrowa sterownika(komputer) 023F-ciśnienie w rurze dolotowej,różnica ciśnień to jest to co spisałem z Vaga nic więcej nie było P.S.A może ktoś zna jakiegoś dobrego fachowca od tych spraw w okolicach Gorzowa Wlkp.,gość by sobie zarobił kaskę aj byłbym szczęśliwy bo u mnie w miasteczku niestety jest ich kilku ale jak się przekonałem to ich wiedza jest za cienka na ten problem(jednemu jak powiedziałem żeby mi zrobił logi statyczne i dynamiczne to patrzył na mnie jak na idiotę),też świadczę usługi ale w innym zakresie i jak jadę do klienta i nie jestem pewien swojej diagnozy to poprostu mówię że nie wiem(niestety całe życie się uczymy) a oni wszyscy wymyślają i najlepiej jak bym wydał ze 2 tyś. na naprawe to może sam bym sobie naprawił auto.Pozdrawiam i czekam na dobrego mechanika. WIADOMOść Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!WYCIąGNąłEM PRZEPłYWKE I TO Są NUMERY SPISANE Z NIEJ:BOSCH 00C 2G2 056 PODOBNO TO JEST PRZEPłYWKA OD BENZYNY CZY TO MOżLIWE,CZY TU MOżE TKWIć PROBLEM A MOżE KTOś PODA MI NUMERY TAKIEGO JAKI POWINIEN BYć(DLA PRZYPOMNIENIA MóJ SILNIK TO AHU 1.9 TDI/90KM
Rekomendowane odpowiedzi