Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co sądzicie o tym a może coś polecicie w podobnej cenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Magnat nowe głośniki Audi A4 B5 przednie drzwi (3839084818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

nie potrzebuje nie wiadomo czego ;) moje ori juz trzeszczą starośc :kox:

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------

pomoże ktoś ?

:kox:

Opublikowano

tez szukam jakis glosnikow do siebie bo moje sie posypaly :<

---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ----------

Głośniki HERTZ DCX130 Audi A4 B5 BOSE NOKIA SYSTEM (3880428204) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

zastanawiam sie nad tymi warte uwagi ? :>

Opublikowano
  • Autor

hertz. :wink: moim zdaniem dobry stosunek ceny do jakości też je chciałem.. ale mój fundusz jest mniejszy ;d:facepalm:

Opublikowano

no pomóżcie kurde :D

Opublikowano

...jest masa różnych głośników, nie kupisz- nie dowiesz się , czy dobrze grają. Pewnie,że warto kupić jakieś firmówki, niż coś firmy "krzak" ale i tak wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od nowych głośników. Głośno mają grać? czy dobrze mają grać...co będziesz odtwarzał? radio? mp3-ki? a może coś w flac? choć w tym ostatnim przypadku , nasze auta trzeba by wygłuszyć tak jak studia radiowe.....;)

Opublikowano
  • Autor

Głośniki Audi A4 B5 zamiast BOSE Nokia system Łódź (3901793088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja kupiłem takie.. cena niska efektywnosc dobra bo 92 dB pozatym niska moc a co za tym idzie samo radio będzie je dobrze ruszać ogólne paramatery są Ok w porównaniu np do Magnata gdzie skutecznosc to 90 db a pionier 89 db... wiec czasem taniej nieznaczy gorzej.. wiec jeśli planuje sie granie na samym radiu lepiej coś z dolnej półki ;) o dobrych paramatrach a można coś znaleść... i wcale to nie musi byc gniot ;) bo obecnie często płaci sie juz wcześniej wyrobioną marke a nie za sam produkt wyjsciowy ;) weźmy np nasze auta BMW po np 2010 roku to już nie to samo trwałe bmw lat 90 ;) audi tyczy sie to samo... pozatym głosniki tanie może nie wyglądają efektownie ale są efektywne ;) bo płacimy za materiały a nie za dizajn takie moje zdanie:decayed::decayed:

Opublikowano

zamierzam od tego typa kupic glosniki dostales juz je ? normalnie sie podlacza te jego dystanse i redukcje ?

Opublikowano
  • Autor

jutro będą ;) są to praktycznie zamienniki ori jeśli chodzi o wielkośc ja kupiłem z kompletem od wkrętów dystansów po przez kabelki "przesciówki" żeby nie modzic w ori okablowaniu poprostu kabel z zestawu podłącze pod głośnik a ten do kostki w drzwiach bo o ile pamiętam tak to w audi wyglądało.... to są założenia teoretyczne

specjalnie kupowałem pasujące idealnie aby zrobic zwyczajną podmianke ;)

Opublikowano

daj znac jak to wyglada w praktyce jak bedzie ok to tez zamowie :P

Opublikowano

Kolego a ja polecam głośniki oryginalne fabryczne z audi, żadne głośniki ze średniej półki nie zagrają lepiej niż fabryka. Fakt że nie kupisz głośników z auta 18-sto letniego bo są zużyte ale ja kupiłem na allegro komplet głośników z czteroletniej audi a3 i powiem Ci że to jest brzmienie o jakie mi chodziło. A cena ok 60zł plus wysyłka. Jest ciężko znaleść i trochę czasami trzeba kombinować przy montażu ale jest efekt. Szukaj z młodych rozbitych samochodów.

Opublikowano

Helix B 62 C. I będziesz Pan zadowolony.

Co do Magnata to syf na poziomie buszmanna. ;-)

A do Herza trzeba wzmak bo inaczej cienizna.

http://www.eltexco.pl/promocja-glosniki-helix-b62c-blue-system-dystanse-mdf-lub-6-mat-gratis.html

Opublikowano

ale ja chce 130 mm ;p cos wiecej polecic mozecie ? :D

Opublikowano

No Focal jeszcze ale może być droższy od auta. ;-)

Opublikowano
  • Autor

wiadomo że orignalne gosniki w sensie fabryczne są najbardziej dopasowane pod względem grania na samym radiu i mam 2 ori głosniki z tym że jeden zaczyna trzeszczec i no cuż 2 głośniczki a zawstydzają golfiarzy z tubami w bagażniku tyle w temacie kolego sk0s jutro bede to montował wiec zdam Ci relacje ;) pod wieczór...

co do używanych głóśników.. to hmm... ciężka sprawa nigdy nie wiesz co kupisz jak kto je katował taka loteria jak z używana zawiechą ;) jednak wole średnią półke z gwarancja ;p :wink: a tym czasem ide bo kot postawił kloca w kuwecie i smród total :slina: pozdro

---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ----------

a nawiasem mówiąc głośnik ze średniej półki.. też dobrze zagraja jeśli maja dobre paramatery ;) i nie zadużą moc... jak ma ok 40 watt to samo radio ładnie go rozbuja.. po ustawieniu basu i trebli na radiu odtrzymamy ładny efekt.. no chyba że chcemy robić szpan we wsi... i zapodawac tak żeby rejstracja skakała... a sąsiad z rana zamiast skrobania szyb pod blokiem o 5:40 usłyszał dobry dubstep z efektem trzeszczącej ramy okiennej to możemy inwestować w 2 głosniki 250 zł ;) ale dla przecietnego użytkownika i słuchacza eski styknie śr. półka ;)

Opublikowano

i jak kolego montowales ?

Opublikowano
  • Autor

a wiec nie montowałem bo przy -16 u mnie bez garazu to :thumbdown: czekam na cieplejsze dni xD mam brak chęci ale głośniki z linka mam ;) jak dla mnie jakościowo :git: są dystense 2x i kabelki materiały wyglądają solidnie ;) wykonanie również na duży plus