Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyciemnienie szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy, poszukuje jakiegos warsztatu/zakladu ktory specjalizuje sie w przyciemnianiu szyb przy samochodach? Warszawa i okolice.

Pozdrawiam

Opublikowano

Też się do tego przymierzam i chyba podjadę do nich: Przyciemnianie szyb Wstępnie dowiadywałem się o cenę to 650zł całe auto (oprócz czołowej).

Opublikowano

witam.

w obu swoich audikach przyciemniałem szyby w wawrze przy obecnym rondzie turbinowym za wypożyczalnią oldtimerów (ostrobramska/marsa/płowecka). bardzo poleciłem warsztat jeśli jeszcze tam jest po przebudowie skrzyżowania. posiada kilkadziesiąt zdjęć wykonanych autek co świadczy o jego fachowości. tak czy inaczej podaje nr tel. 513-800-888. jeśli jest warsztat i telefon aktualny to potwierdź na forum.

pozdrawiam

Opublikowano

na 99% to ten warsztat.

ceny może mają wyższe niż inni ale z tego co wcześniej się orientowałem to mają dobre folie.

tak jak pisałem zrobiłem dwie audiczki u niego i do dnia dzisiejszego folie sprawują się na samochodach idealnie. (jeden 6 lat drugi 5 llat) żadnych zadarć, odstawania foli ani jednego pęcherzyka.

więc może warto rozpatrzeć kwestię 100zł więcej.

---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:07 ----------

jeszcze jedno.

wielu kierowców, zwłaszcza młodszych z mojej okolicy jeździ do garwolina .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedyś na forum passata widziałem jakieś grupowe zapisy z niezłym rabatem:grin: może warto gdzieś popytać czy przy większej liczbie dali by upust, moze udało by się na forum zebrać kilka osób:banan: ja wstępnie byłbym zainteresowany ale 650zł trochę sporo:thumbdown:

Opublikowano

Ja chyba skuszę się gdzieś w mniejszej mieścinie, np. w Mławie Przyciemnianie Szyb Mława,Ciechanów - Jarosław Szymański. Pisałem do nich i mi odpisali 450zł za wszystkie oprócz czołowej a więc jest różnica, niedaleko mam rodziców tak więc przy okazji chyba zajade ( ale to w maju najwczesniej po przeglądzie abym nie miał problemów:grin: ). Tak więc podejrzewam że w innych miejsowościach ceny mogą być podobne, bo u nas niestety na wszystkim zdzierają jak mogą:facepalm:

Opublikowano

Pytajcie też jakiej firmy folią robią.

@Autocolorshift u ciebie jaka cena i na jakiej folii robisz ?

Opublikowano

450 brutto

Folie Global lub Armolite

Opublikowano

450 brutto

450 za komplet w Avancie, wszystkie oprócz czołowej? A bez FV jaka cena:naughty:

Opublikowano

450 brutto

450 za komplet w Avancie, wszystkie oprócz czołowej? A bez FV jaka cena:naughty:

Tylne drzwi, boczne oraz tylna szyba jesli chodzi o kombi

Z faktura czy bez taka sama cena

Opublikowano
  • Autor

Witam, szybki przyciemnione :) kolega polecil mi firme Viker no i napisalem do nich i cene krzykneli 500zl za sam tyl, ale powiem ze jestem bardzo zadowolony :) a to jest najwazniejsze :grin: samochodzik odrazu zmienil wyglad :)

Opublikowano

Wrzuć foto jak to wyszło i jakiej firmy folią masz zrobione.

Opublikowano
  • Autor

Folia to SunGard 20% przepuszczalnosci swiatla, na wakacje planuje jeszcze przod zrobic :)

A oto dwa zdjecia :)

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Jak ktoś z mazowieckiego chciałby ogarniać grupową ściemę szybek to ja się piszę na listę

Opublikowano

W Ostrołęce w mazowieckim jest jeden mocno kumaty chlopaczek ktory robi scieme, robi naprawde tanio, sam u niego robilem i juz ponad rok jestem mega zadowolony, zreszta wiekszosc ludzi z okolicy u niego robi.

Opublikowano

Garwolin tez sobie dobrze radzi za caly samochod oprocz czolowej skasowali 450 lub 430 zl.