Darkman Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 Po wczorajszej rozmowie z DEV to tez już wiem. Na razie robimy zestaw ekonomiczny czyli zaciski A6C6 + tarcze 345. Tył będzie 312 z RS4 b5 o ile uda się zdobyć komplet.
Darkman Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgadza się maja na tył ale....dla siebie:-)
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Max na handel miał...przynajmniej z tydzień/dwa temu
MAGIC87 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Docelowo ma być 345 z przodu i 312 od rs4 z tyłu dlatego o tył się nie pytam:-) swapa robisz na 2,7 i mody 300+ ze az takie heble?
Darkman Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 hmmm... dla mnie ważne jest bezpieczeństo podróżowania, dlatego heble wydają mi się w tym momencie najważniejsze do zrobienia. Kolega ma A6 C6 3,0 TDi Q i takie zaciski z przodu jakie chce zamontować ( tarcze ma minimalnie większe 347mm) i to ładnie hamuje. Odczuwalna różnica do moich obecnych 312mm . A przy moim aucie które jest nieco lżejsze będzie jeszcze lepiej wyglądało niż w A6.
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 hmmm... dla mnie ważne jest bezpieczeństo podróżowania, dlatego heble wydają mi się w tym momencie najważniejsze do zrobienia. Kolega ma A6 C6 3,0 TDi Q i takie zaciski z przodu jakie chce zamontować ( tarcze ma minimalnie większe 347mm) i to ładnie hamuje. Odczuwalna różnica do moich obecnych 312mm . A przy moim aucie które jest nieco lżejsze będzie jeszcze lepiej wyglądało niż w A6. dla mnie również ....,reszta jest święcie przekonana ,że jest inaczej bo mam jakie mam
Rekomendowane odpowiedzi