Opublikowano 22 Stycznia 201412 l Witam,potrzebne urządzenie wielofunkcyjne do domu żeby od czasu do czasu coś wydrukować - skopiować, musi mieć Wi-Fi i drukować w kolorze co polecacie do powiedzmy 250zł bo na Allegro jest trochę tego a nie wiem za bardzo które wybrać co by było jakość do ceny i funkcji ?
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l Ja ze swojej strony mogę polecić sprzęt Brother (ja mam DCP-J315W) dobrze drukuje, wi-fi, chodzi na tanich zamiennikach. Teraz widzę o wiele droższe niż były rok temu Miałam dylemat czy kupować coś firmowego czy "po taniości" Gdzieś na forum tak zachwalali no i chodzi jak trzeba
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l Zdecydowanie szukaj Brothera. Sprzęt pierwsza klasa i koszty eksploatacji to śmiech na sali. Za 10 tuszy (mix kolorowych i czarnych) płaciłem 32zł z wysyłką Kupiłem już kilka różnych modeli drukarek tej firmy, do domu, firmy i dla rodziny i wszystkie śmigają bez najmniejszych problemów
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l Autor co jeszcze można wziąść pod uwagę może coś z tych DRUKARKA HP PHOTOSMART 5510 OKAZJA !!!!! (3872168093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. http://allegro.pl/urzadzenie-wielofunkcyjne-kolor-epson-xp-405-wifi-i3887192600.htm HP DESKJET 3070A WIFI, E-PRINT (3890198026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. widzę że one są po ekspozycyjne a to chyba nie najlepszy pomysł
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l Jak od czasu do czasu to tylko laserowa. Przy atramentowej będziesz miał nieustanny problem z zasychającym atramentem i "procedurą czyszczącą". Miałem atramentowego Brothera. Drukowałem raz na miesiąc dwie kartki i oddałem za darmo drukarkę koledze
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l Kupuj tylko Brothera. Do mojego są na allegro tusze za 3zł :-) Mam go już kilka lat i wiem, że następny sprzęt tego typu też będzie tej firmy. Nigdy bym nie kupił HP. Kiedyś miałem i głowica poszła. Miałem laptopa HP i dwa razy grafika na płycie się spaliła...
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l Autor czyli wychodzi na to że przy moim sporadycznym drukowaniu zostaje tylko kupno laserowej i trzeba będzie dołożyć bo się zaczynają od 300-400zł monochromatyczne...i zrezygnować z kolorowej:confused4:
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l DCP 7055 spoko szafeczka( bo troszkę spora), ale fajnat. Serwis też można polecić. W naszej poszło gniazdo USB, nie z naszej winy bo akurat burza była. Poszło jakieś przepięcie paląc LANy i akurat coś w drukarce. Ale serwis wymienił, D2D, kurier zabrał kurier przywiózł. I sprzęt ładnie drukuje. Jest też model z WiFi niestety Mono. Brother DCP-7055W + toner - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l czyli wychodzi na to że przy moim sporadycznym drukowaniu zostaje tylko kupno laserowej i trzeba będzie dołożyć bo się zaczynają od 300-400zł monochromatyczne...i zrezygnować z kolorowej:confused4: Doprecyzuj "sporadyczne drukowanie"
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l Autor czyli wychodzi na to że przy moim sporadycznym drukowaniu zostaje tylko kupno laserowej i trzeba będzie dołożyć bo się zaczynają od 300-400zł monochromatyczne...i zrezygnować z kolorowej:confused4: Doprecyzuj "sporadyczne drukowanie" dosłownie sporadycznie kilka razy na miesiąc..