Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zgasł odpalil zgasł problem z silnikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za poparcie.. właśnie to sa naprawde groszowe sprawy a efekt może być na plus.. zwłaszcza jeśli przy temp + musisz dłużej pokręcic to bym temat ogarniał...... pozatym rzut oka na przewody paliwowe czy czasem bąbelki nie idą ;) a to wcale nie musi świadczyc o zapowietrzeniu a np na nieszczelnosci węzyków i zasysaniu O2 :wink: popros kogoś zeby pokręcił rozrusznikiem a ty lukaj :wink:

Opublikowano

to sie raczej nie psuje ,chyba ze przeieg w aucie krecony 3x to nic wieczne nie jest ,ale mialem kilka a4 b5 80 b4 tdi 1z ahu afn i przy ori przebiegach 250tys km caly czas byly sprawne.

Opublikowano

uważasz że zecior z np 95 roku może miec ori .. ? 250 tylko w polsce ;) wystraczy wejśc na niemieckie strony tam te roczniki maja po 350 średnio i wiecej ;) rodzynki mają poniżej 300 tyś mowa oczywiescie o wozach lat 95 do hmm 97 ;) moja ma na liczniku 219 :ko:kox: typ od którego kupiłem mówił ze 7 lat temu miała 89.. ;d xD haah a na osłonie paska rorządu widac xD 43#$@#!# xD a pali bez problemów nawet przy -16 co było ostanio ;)

Opublikowano

ja kupuje tylko pewniaki z ks serwisowymi i sam po nie jezdze. wiec nie mozliwe zeby ktos licznik przestawil ,zreszta licznik licznikiem ale stan sie liczy i nigdy nie mialem wiekszych problemów. jedynie zawieszenie wymieniam i oleje filtry a tak to nic..

Opublikowano

tak jak mówisz nie przebieg a stan ;).. ja ze stanu swojej jest na + tylko to telepanie ;) o którym mowa w innym dziale :facepalm: a tak to pali po 3 dniowym postoju przy minus 20 ;) wiec samo to świadczy o dobrym stanie silnika a napewno wtrysków i spręzania :wink: