Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Panowie z zachodniopomorskiego - proszę o pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Na dniach tzn. jutro lub w czwartek jadę do Stargardu Szczecińskiego oglądać A4 B8 i potrzebowałbym pomocy oczywiście odpłatnie za poświęcony czas.

Czy ktoś z Was lub waszych znajomych zna jakiegoś mechanika lub zna sprawdzony serwis samochodowy w Stargardzie Szczecińskim aby mógł sprawdzić dokładnie auto?

Możliwe, że ktoś z Was zna się na oględzinach auta, posiada miernik lakieru i wie jak dobrze auto sprawdzić przed kupnem?

Będę wdzięczny za pomoc!

Pozdrawiam,

Artur

Opublikowano

Uderz do Galca lub Kosiaka Oni są ze Stargardu :D

Opublikowano

jesli to auto z któregos z komisów -kobylanka ./zieleniewo to ja bym tam nawet roweru nie kupil.ulepy. w stargardzie komisaze dobrze zyja z warsztatami.juz lepiej zalatw sobie spr.auta przed zakupem w aso krotoski i cichy w szczecinie na struga.tam nic nikt nie moze ukryc.

Opublikowano
jesli to auto z któregos z komisów -kobylanka ./zieleniewo to ja bym tam nawet roweru nie kupil.ulepy. w stargardzie komisaze dobrze zyja z warsztatami.juz lepiej zalatw sobie spr.auta przed zakupem w aso krotoski i cichy w szczecinie na struga.tam nic nikt nie moze ukryc.

+1

Opublikowano

nie wiadomo o co ci chodzi

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie za miłe chęci lecz się rozczarowałem po otrzymaniu numeru VIN tego pojazdu.

Niby ogłoszenie prywatne, lecz coś mnie tknęło i sprawdziłem nr tel w googlach, okazało się ze taki sam numer tel widnieje na tej stronie: Auto handel "Dodger" Komis samochodowy Morzyczyn, Zieleniewo, Stargard Szczeciński, Kobylanka. Sprzedaż, skup i zamiana. Kredyty.

Na ogłoszeniu jest: Audi A4 44900.00 PLN. STARGARD SZCZECIŃSKI - otoMoto.pl przebieg na dzień dzisiejszy 179 tys. km. Po konkretnej weryfikacji numeru VIN okazało się, że to auto:

HISTORIA POJAZDU

LICZBA WPISÓW: 2

Data Przebieg Lokalizacja / Źródło Szczegóły

2012-10-19 190 641 km System Aukcji Pojazdów Poleasingowych ZGŁOSZONO PRZEBIEG POJAZDU

Czyli 1,5 roku temu miało ponad 190 tys. a na dzień dzisiejszy ma zaledwie 176 tys. w tym momencie zrezygnowałem z zakupu tego auta i nie jechałem go nawet oglądać, bo Bóg wie co jeszcze z nim nie było tak przez te 1,5 roku w naszym kraju...

Opublikowano

No i bardzo dobrze ze zapobiec udało się bezsensownej podróży :D

Opublikowano

Może jeździł tylko do tyłu :)

Opublikowano

juz tyle czasu zmarnowalem na tych komisach ogladajac te ulepy ze....w zach.pom nic ciekawego nie ma.mój tesc jest tez na etapie szukania auta z a4 b8 juz zrezygnowal.

Opublikowano

Estem tego samego zdania:wink:

Opublikowano

ArTh00r proponuję Ci wybrać się za naszą zachodnią granicę lub ewentualnie najpierw poszukać na autoscout24.de lub mobile.de

I najlepiej od prywatnego nie z komisu. :wink:

Opublikowano

Estem tego samego zdania:wink:

no tera to ja rozumiem....

Opublikowano
ArTh00r proponuję Ci wybrać się za naszą zachodnią granicę lub ewentualnie najpierw poszukać na autoscout24.de lub mobile.de

I najlepiej od prywatnego nie z komisu. :wink:

Owszem, ale to też nie jest regułą. Prywaciarz - może okazać się małym handlarzyną, który ma mini komis przy swoim warsztacie - taki przykład sam nie raz doświadczyłem osobiście - a niemiaszki potrafią czasami więcej kłamać niż turki z komisów.

Tak czy inaczej warto jest bujnąć się po Niemcach - z tym, że dobrze jest mieć parę alternatyw przygotowanych przed wyjazdem po konkretne auto.

Opublikowano

Moim zdaniem warto sprawdzić komisy przy serwisach w niemczech, ceny owszem trochę wyższe, ale jak byłem po swoją w wolfsburgu to ładne sztuki stały i było z czego wybierać. Auta pewne o tyle, że możesz zobaczyć historię i szanse zaskoczenia są mniejsze.Czekałem na dokumenty wywozowe swojej i oglądałem auta stojące na placu to nie znalazłem ani jednego auta w takim stanie jak w naszych komisach(czyli bezwypadkowe składane z trzech)

Opublikowano

Kolego jesli szukasz b8 do 45 tys to życzę powodzenia... Niestety za dobry egzemplarz z realnym przebiegiem i historia oraz oczywiscie nie lepiony musisz liczyć co najmniej 50k a jak chcesz to ja Ci moją sprzedam ale to juz na priv pisz do mnie