Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skórzana kurtka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, z uwagi że powoli zbliża się wiosna (przynajmniej u mnie, bo słońce za oknem do tego prawie 10 stopni na plusie), szukam dla siebie skórzanej kurtki, wiosna/jesień. Pewnie zaraz polecą komentarze, jedź do sklepów i szukaj, ale nie znalazłem na razie nic co by mi się podobało. Może ktoś z Was zna sklepy do polecenia czy to stacjonarne czy internetowe, gdzie będzie coś ciekawego. Przejrzałem już całe allegro, zalando, itp. Był już temat o butach i pomogliście, może w tym przypadku również komuś się uda.

Kurta z wyglądu klasyczna ma być, bez wodotrysków i udziwnień, by pasowała do troszkę eleganckich butów (nie lakierki) jak i do luźniejszych. Kolor najlepiej czarny, bądź ciemny brąz. jak znacie jakiejś stronki z taką tematyką, to podeślijcie ;)

Opublikowano

takie kurtki znajdziesz tylko na dobrym duzym targowisku, za 500zł juz sie kupi dobra kurtke :wink: w sklepach nie warto szukać chociażby dlatego że cena jest o wiele wyższa a jakość rzadko jest lepsza

Opublikowano

bardzo fajna skorzana kurtke kupilem na takie pory roku jak wspominasz w Ochniku

spojrz najpierw na ich strone a potem lec przymierzac do sklepu

bardzo fajne, polecam

Opublikowano
  • Autor
takie kurtki znajdziesz tylko na dobrym duzym targowisku, za 500zł juz sie kupi dobra kurtke :wink: w sklepach nie warto szukać chociażby dlatego że cena jest o wiele wyższa a jakość rzadko jest lepsza

Muszę obadać czy w opolskim coś takiego się znajduje

---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

bardzo fajna skorzana kurtke kupilem na takie pory roku jak wspominasz w Ochniku

spojrz najpierw na ich strone a potem lec przymierzac do sklepu

bardzo fajne, polecam

W ochniku ciekawe propozycje widzę, trzeba się będzie udać do nich, dzięki za namiar

Opublikowano
https://www.sklep.wittchen.com/man/category/69/odziez.html Dobra polska firma. W outlecie można trafić coś fajnego w super cenie, najbliższy masz w Katowicach albo Wrocławiu. W Opolu masz tylko stoisko partnerskie gdzie raczej sa portfele itp.
Opublikowano

Ja też polecam targowisko. Kiedyś wszedłem do Wranglera chyba fajna kurtka grubo ponad 2k. A na targowiskach można (zależy co mają) kupić coś fajnego i dobrego jakościowo.

Opublikowano

Mój teściu rok temu kupił za 750zł w Zakopanem pod Gubałówką kurtkę skórzaną i do dziś ani razu w niej nie wyszedł . Jak co to jest do sprzedania za 300zł. Jest naprawdę nieużyta ani jeden raz.

Opublikowano
  • Autor

Jaki fason i rozmiar tej kurtki? Wrzuć foto jak możesz

Opublikowano
Jaki fason i rozmiar tej kurtki? Wrzuć foto jak możesz

Jutro wrzucę fotki