stomi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam, poszukuję takiego materiału jak na zdjęciu, właśnie jestem podczas naprawy poszycia, fotel cały rozbebeszony to myśle teraz tylko kupić materiał wszyć i finito. Niestety po zjeżdzeniu całego miasta nic podobnego nie udało mi się dobrać. Może macie linki do sklepów z tapicerką lub robił ktoś odnowe takich to prosze o podzielenie się info gdzie można dostąć przynajmniej podobną tkaninę. Pozdrawiam
Gość Michał Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Pszukaj może po "anglikach" , czasami udaje sie kupić cały fotel w dobrej kasie.
stomi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Objeździłem już wszystkie okoliczne szroty w poszukiwaniu takiego ale niestety, ogólnie to jest rzadko spotykany fotel- wersja sport nawet na allegro takich nie ma tylko same "płaskie". Pomyślałem że w ostateczności z tylnego podłokietnika wezme.
Gość Michał Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jesli sie nie mylę to w A3-kach wystepowały takie wzory tapicerki. W ostateczności tak jak piszesz - z podłokietnika
Rekomendowane odpowiedzi