Kamyk Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 panowie mam proste pytanie czy to działa w j, polskim czy trzeba mieć nawigację i system ustawione na angielski? czy jak powiem kierunek zakopane krupówki, to mnie dowiezie, czy zgłupieje ? informacje z ASO są bardzo mało precyzyjne będę zobowiązany za wypowiedzi znawców tematu
dareksu Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 nie działa po polsku, po angielsku bardzo dobrze
Kamyk Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 czy nie można tak przestawić softu, by działał po naszemu ?
dareksu Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 spolszczenie komunikatów już opanowane...chociaż ja wolę angielską wersję, jeśli chodzi o rozpoznawanie mowy w PL to nikt tego jeszcze nie zrobił w MMI i raczej nie liczyłbym na to że bedzie kiedykolwiek zrobione
Kamyk Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 ok czyli przy ustawieniu softu i wyswietlacza na polski - komendy do navi i do telefonu sie podaje ciagle po ang? dobrze to rozumiem?
dareksu Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 wiesz nie mam polskiego ale z tego co wyczytałem to w miejsce angielskich komunikatów wgrywane są polskie czyli teoretycznie rozpoznawanie głosu powinno dalej pozostać po angielsku
Kamyk Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 ok dzieki serdeczne zobaczymy najwyzej bedzie rezane ....
rafaell68 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Czy coś się zmieniło odnośnie komunikatów PL (3G+) ? Ostatnio oglądałem kilka recenzji aut na YT Audi roczniki 2015/16 (Q7, A6) i działały polskie komunikaty. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez rafaell68
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 bo tam jest NAVI typ MIB II3G+ nie ma w PL
darusch Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Gdy mmi jest ustawione na język pl komunikaty głosowe oczywiście nie działają. Występuje stosowna informacja. Czy jest możliwa taka konfiguracja, ze język ustawiony jest na polski, a komunikaty glosowe na angielski / niemiecki. Jakieś kodowanie etc?
rafaell68 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Gdy mmi jest ustawione na język pl komunikaty głosowe oczywiście nie działają. Występuje stosowna informacja. Czy jest możliwa taka konfiguracja, ze język ustawiony jest na polski, a komunikaty glosowe na angielski / niemiecki. Jakieś kodowanie etc? Przyłączam się do pytania. Teoretycznie byłoby to bardzo rozsądne rozwiązanie. Wszystko jest po polsku a komunikaty głosowe wydajemy po angielsku.
superzocha Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja również ponawiam pytanie... Tyle, że z językiem niemieckim. Ewentualnie gdzie mogłabym dostać angielskie komunikaty głosowe aby je wgrać i użytkować razem z ustawionym językiem angielskim? Nie mam ich fabrycznie zainstalowanych bo auto jest z Niemiec.
wrclaguna Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja również ponawiam pytanie... Tyle, że z językiem niemieckim. Ewentualnie gdzie mogłabym dostać angielskie komunikaty głosowe aby je wgrać i użytkować razem z ustawionym językiem angielskim? Nie mam ich fabrycznie zainstalowanych bo auto jest z Niemiec. a jaka NAVI ?
superzocha Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Ja również ponawiam pytanie... Tyle, że z językiem niemieckim. Ewentualnie gdzie mogłabym dostać angielskie komunikaty głosowe aby je wgrać i użytkować razem z ustawionym językiem angielskim? Nie mam ich fabrycznie zainstalowanych bo auto jest z Niemiec. a jaka NAVI ? hmmm nie mam pojęcia MMI, ale nie potrafię ich rozróżnić. Podam może wersję 4G0919884F_ECE 5.10.5 A software version to BNav_EU_POO22_D1 Dodam, że elektromechanik ma wgrać mi język polski, ale z postów wyżej wynika, że wybieranie głosowe i tak nie będzie działać. Edytowane 3 Listopada 2016 przez superzocha
superzocha Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ok, a z angielskim? Można coś wgrać, dograć żeby wszystko działało? Angielski jakiś taki bardziej przyjemny
Deniro Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Ciekawe czy puszczą kiedyś update do 3g+ , kiedyś wogóle nie było PL w 3g+ dopiero pozniejsze jednostki mialy wiec moze i coś rzucą
dembu19 Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Dnia 18.11.2016 o 21:21, Deniro napisał: Ciekawe czy puszczą kiedyś update do 3g+ , kiedyś wogóle nie było PL w 3g+ dopiero pozniejsze jednostki mialy wiec moze i coś rzucą Raczej nie liczyłbym na to
przepit Opublikowano 24 Października 2019 Opublikowano 24 Października 2019 Witam, Szukam możliwości zmiany języka wybierania głosowego kontaktów. Wszelkie komunikaty, menu itp są w języku Angielski. Wybieranie głosowe w języku Hiszpańskim.
boby82 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam. Czy wie ktos jak zmienic jezyk tego wybierania glosowego na angielski, bo u mnie babka szprecha mimo ze mam ustwiony angielski w radiu? B8 po lifcie, radio Concert kolorowe.
Rekomendowane odpowiedzi