Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
witam kolego nabyles ja od przekreta w gliwicach w salonie obok gieldy ogladalem ja koles ma chyba kilka b8 wszystkie ogladalem i kazda byla bita i koles ma zla opinie ale oby dlugo sluzyla ci

a kiedy ją kolego oglądałeś? było kilka w różnym czasie prawie identycznych jak moja :wink: jesteś pewny że to akurat moją przeglądałeś?

---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

schowek bez lampek ??? :grin::grin::grin: co Was ciśnie na te be osiem ?? :polew::polew::polew::polew:

Różowy :facepalm: ty się znosz jak koza na organach :decayed: po to się kupuje golasy żeby ich modzić :decayed: po ciul mi auto na ful wypasie i niemieć co robić :facepalm: się po modzi sprzedo :wink: i znów się kupi golasa :decayed::grin:

Auto na full wypasie mozna dalej modzic bo takie mody typu swiatelko w schowku to lipa nie mod. A kupowanie golasa zeby go wyposazac i pakowac w niego tone pieniedzy po to zeby go sprzedac tez sie mija z celem.

W modzeniu najciekawszy efekt jest jak robisz cos innego niz wszyscy. Wiec modzenie podstawy ktora jest w bogatszych wersjach jest srednio ciekawa.

Bardziej skupilbym sie na wlasnych pomyslach co do kolorow roznych rzeczy, felg, obnizen. swiatel, pakietow zew i wew itp. Cos czym sie wyroznisz a nie ze do golasa ktory byl najtanszy na allegro wsadzisz drugie tyle zeby miec auto na "full wypasie, pomodzone" w duzo wiekszej cenie niz bys to kupil w standardzie.

p.s b8 ma wielkiego minusa za ten elektryczny reczny sam dzwiek zaciagania go juz jest okropny!!!.

Ale b8 robi robote pod wzgledem wygladu i tak:).

fajnie to Krzysiek ująłeś. moim zdaniem każdy robi co chce ze swoim autkiem by podobało się właścicielowi. ja na pewno nie wkładam w auto by go sprzedać :wink:

Opublikowano
schowek bez lampek ??? :grin::grin::grin: co Was ciśnie na te be osiem ?? :polew::polew::polew::polew:

Różowy :facepalm: ty się znosz jak koza na organach :decayed: po to się kupuje golasy żeby ich modzić :decayed: po ciul mi auto na ful wypasie i niemieć co robić :facepalm: się po modzi sprzedo :wink: i znów się kupi golasa :decayed::grin:

Auto na full wypasie mozna dalej modzic bo takie mody typu swiatelko w schowku to lipa nie mod. A kupowanie golasa zeby go wyposazac i pakowac w niego tone pieniedzy po to zeby go sprzedac tez sie mija z celem.

W modzeniu najciekawszy efekt jest jak robisz cos innego niz wszyscy. Wiec modzenie podstawy ktora jest w bogatszych wersjach jest srednio ciekawa.

Bardziej skupilbym sie na wlasnych pomyslach co do kolorow roznych rzeczy, felg, obnizen. swiatel, pakietow zew i wew itp. Cos czym sie wyroznisz a nie ze do golasa ktory byl najtanszy na allegro wsadzisz drugie tyle zeby miec auto na "full wypasie, pomodzone" w duzo wiekszej cenie niz bys to kupil w standardzie.

p.s b8 ma wielkiego minusa za ten elektryczny reczny sam dzwiek zaciagania go juz jest okropny!!!.

Krzyś ty się nie irytuj :decayed: My tylko z różowym (Arturoo) się jaja robimy:whistling: :grin:

Opublikowano

kto se robi ten se robi :polew:

Opublikowano
  • Autor

Krzyś ty się nie irytuj :decayed: My tylko z różowym (Arturoo) się jaja robimy:whistling: :grin:

Różowy (Arturoo) w porządku jest tylko po prostu nam zazdrości tych nie podświetlonych schowków :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Arturoo jak tak chcesz w swojej b7 wystarczy żarówkę wykręcić :wink::wink::wink::wink::wink:

Opublikowano
:whistling: cycu to jest b5.....zaraz po wojnie wychodził taki model :wink::decayed:
Opublikowano
  • Autor
:whistling: cycu to jest b5.....zaraz po wojnie wychodził taki model :wink::decayed:

hahaha fakt patrząc teraz na zdjęcie :facepalm::grin::grin::grin::grin::grin: jeszcze śpie. ale pamiętaj niemiec po wojnie miał jeszcze dobre materiały i to bydzie jeździć i jeździć

Opublikowano

ale chyba nie z tych dobrych materiałów wykonał hydraulikę w silniku :polew:

Opublikowano

Main lampki od spodu drzwi miałeś i tylko zmieniłeś żarówki na led ? czy nic nie było ?

Opublikowano
Main lampki od spodu drzwi miałeś i tylko zmieniłeś żarówki na led ? czy nic nie było ?

To był golas w dzwiach miał tylko czerwone zaslepki :grin::whistling: wymienione ma ; klamki podświetlone , wiązki ,lampki :wink:

Opublikowano
  • Autor

To był golas w dzwiach miał tylko czerwone zaslepki :grin::whistling: wymienione ma ; klamki podświetlone , wiązki ,lampki :wink:

uja Ty jak wytłumaczysz to niema pytań :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

a jak umieściłeś te lampki od spodu ?

Opublikowano

w tapicerce od dołu masz wytłoczenia na lampki ,wycinasz dziury i wkładasz orginalne lampki :whistling:

Opublikowano
  • Autor

ściągasz tapicerkę wykręcasz klamki wyciągasz wiązki. od spodu masz miejsca gdzie wycinasz otwory na lampki (wiertarka małe wiertło, pilnik - i jędziesz metodą prób i błędów przymierzając by lampka weszła i by nie przedobrzyć) zakładasz nowe wiązki pod oświetlenie montujesz podświetlone klamki wpinasz lampki i jedziesz do kogoś kto czaruje i potrafi odblokować to na kodach by świeciło :wink:

Opublikowano

ściągasz tapicerkę wykręcasz klamki wyciągasz wiązki. od spodu masz miejsca gdzie wycinasz otwory na lampki (wiertarka małe wiertło, pilnik - i jędziesz metodą prób i błędów przymierzając by lampka weszła i by nie przedobrzyć) zakładasz nowe wiązki pod oświetlenie montujesz podświetlone klamki wpinasz lampki i jedziesz do kogoś kto czaruje i potrafi odblokować to na kodach by świeciło :wink:

:brawo: uczysz się :whistling:

Opublikowano
:naughty:....nie na darmo widzę z Tobą w Szałasie przesiaduje :decayed:
Opublikowano
  • Autor

ostatnio się strasznie miga i nie ma z kim do szałasu wyskoczyć. Artur musimy się nr.tel wymienić to może z Tobą pójdzie pojechać coś zjeść i pogadać

Opublikowano

ostatnio się strasznie miga i nie ma z kim do szałasu wyskoczyć. Artur musimy się nr.tel wymienić to może z Tobą pójdzie pojechać coś zjeść i pogadać

Ja nie jestem taki zarobas jak Andrzej....:whistling: ....:decayed:

Opublikowano

Ja nie jestem taki zarobas jak Andrzej....:whistling: ....:decayed:

Andrzej jedzie do szałasu, bo jak siedzi za stołem to audi ma cały czas na oku:wink::decayed:

Opublikowano

Nie wiem gdzie zamiescic to pytanie a ze to i moje pierwsze B8 to zadam je tutaj ;)

U Was w B8emkach tez macie jakby swego rodzaju wybrzuszenie pod "pedałami" - w miejscu miedzy hamulcem a gazem (zaznaczone na zdjeciu ponizej)

Audi_A4_B8_Wnetrze_2_213476.jpg

Opublikowano
  • Autor
Nie wiem gdzie zamiescic to pytanie a ze to i moje pierwsze B8 to zadam je tutaj ;)

U Was w B8emkach tez macie jakby swego rodzaju wybrzuszenie pod "pedałami" - w miejscu miedzy hamulcem a gazem (zaznaczone na zdjeciu ponizej)

http://s1.postimg.org/cu5x4kfvv/Audi_A4_B8_Wnetrze_2_213476.jpg

nie zwróciłem na to uwagi