Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

witam wszystkich. no i przyszla pora pokazać moją pierwszą A4 zakupioną w komisie sprowadzoną z DE. padło na A4 B8 2.0 tdi 120KM

2.0 tdi 120 CAGC
rok 6.2010
przebieg 160 tyś

z wyposażenia które zauważyłem :

Kierownica multifukcyjna
regulacja kolumny kierowniczej
tempomat
bluetooth
navi-mmi 3g low + karty sd
system start stop (oszczędność paliwa )
pakiet s line środek
domykanie szyb z pilota
elektryczny hamulec ręczny
podgrzewane lusterka
parktronic tył
ksenon przód
led tył
zawieszenie 1be
koła 18"
przyciemniane tylne szyby
klimatronik
podłokietnik przód + tył

może jeszcze jest coś o czym nie wiem ale to moje pierwsze audi :wink:

i w tym miejscy wielkie podziękowania za pomoc w sprawdzeniu i przy zakupie autka dla :

srb38vx (Andrzej)
lupo4801 (Krzysztof)

WIELKIE DZIĘKI PANOWIE :notworthy::notworthy: :notworthy:

no i kilka fotek

2007_09_01_01_00_00_133.jpg

2007_09_01_01_00_00_134.jpg

2007_09_01_01_00_00_135.jpg

2007_09_01_01_00_00_136.jpg

2007_09_01_01_00_00_137.jpg

2007_09_01_01_00_00_138.jpg

2007_09_01_01_00_00_139.jpg

2007_09_01_01_00_00_140.jpg

2007_09_01_01_00_00_141.jpg

2007_09_01_01_00_00_142.jpg

2007_09_01_01_00_00_143.jpg

2007_09_01_01_00_00_144.jpg

i jeszcze jedno foto jak stała w komisie

C31985280_1.jpg

bardziej aktualne :wink:

e1cglt.jpg

nbun8j.jpg

4tsdu0.jpg

2pphcoo.jpg

v3lp3q.jpg

33f9oyg.jpg

Dzięki za odwiedziny i zapraszam do komentowania

Zostało zrobione :

-wew. klamki z podświetleniem
-podświetlenie w drzwiach
-hamulce S4 345-330
-lampy tył neon
-led w środku + żarówki H11 w halogenach
-lusterko wew. (fotochrom + kompas)
-czujnik deszczu
-czujnik zmierzchu
-COMING LEAVING HOME
-alufelgi 19"x8J ET39 z Q5, opony 255/35 225/40
-chromowane ringi halogenów z A5
-chromowane przełączniki szyb i lusterek polift
-głośniki Bang & Olufsen
-maskownice Bang & Olufsen
-dekory carbon RS4
-wydech z 3,0 tdi A5
-podświetlenie rejestracji led

-wewnętrzny pakiet oświetlenia QQ1 (podświetlenie przestrzeni nóg przód i tył, oświetlone kratki nawiewów, oświetlenie schowka)

-zimowy setup alufelgi z A4 B8 8Jx18" ET47, opony DUNLOP SP WINTER SPORT 3D 245/40

-lusterka zewnętrzne z S4

-sprężyny obniżające Eibach

-dystanse aluminiowe: przód 15mm; tył 25mm

-kierownica polift S line cięta z białą nicią

-elektryczna klapa bagażnika

-listwy progowe zewnętrzne S line

Edytowane przez main

Opublikowano

Gratki auta:decayed:

Tylko fotki wszystkie jakieś takie niebieskie:wink: proponuje zrobić nowe lepszym klikadłem, autko traci na uroku na ty fotach

Opublikowano
  • Autor

fakt z tymi zdjęciami. klikadło nie takie złe ale chyba ktoś grzebał w ustawieniach i dlatego takie jakieś niebieskie :facepalm::facepalm: poprawimy i coś fajniejszego wrzucę :wink:

Opublikowano

Śliczna furmanka,kolorek zaje-fajny:wink:No i wyposażenie spoko.Jedyny minus za mało koników jak na takie wozidło ale to nie problem bo można dołożyć kilka:decayed:Bezawaryjnośći życzę:wink:

Opublikowano

śliczny kolor! przydałoby się zacząć od mocy bo to pewnie w ogóle nie jedzie :decayed:

Opublikowano

Fotki :thumbdown: ogólnie golas :doh:dobrze że go umyłeś :decayed: gratki auta :wink: kiedy jedziesz do siemiana :grin::decayed: a jeżeli chodzi o moc nawet to jedzie ,ale tira bym się bał wyprzedzić :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Fotki :thumbdown: ogólnie golas :doh:dobrze że go umyłeś :decayed: gratki auta :wink: kiedy jedziesz do siemiana :grin::decayed: a jeżeli chodzi o moc nawet to jedzie ,ale tira bym się bał wyprzedzić :decayed:

że golas to wiemy :wink: specjalnie po Twoich uwagach umyte i schowane go garażu :grin: a co do wyprzedzania tirów to jedynie te przeładowane :polew::polew::polew: a że takich mało to wyjeżdżam tylko z garażu na podjazd i z powrotem :polew::polew::polew: a jak się wybierzemy do bielska to żeby nie zostawać w tyle weźmiesz mnie na hol :decayed::decayed::decayed::decayed: i co spojrzysz w lusterku ten golas będzie za Tobą :grin:

Opublikowano

że golas to wiemy :wink: specjalnie po Twoich uwagach umyte i schowane go garażu :grin: a co do wyprzedzania tirów to jedynie te przeładowane :polew::polew::polew: a że takich mało to wyjeżdżam tylko z garażu na podjazd i z powrotem :polew::polew::polew: a jak się wybierzemy do bielska to żeby nie zostawać w tyle weźmiesz mnie na hol :decayed::decayed::decayed::decayed: i co spojrzysz w lusterku ten golas będzie za Tobą :grin:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Bardzo ładne wozidełko masz jakieś play chcesz coś zmieniać czy zostaje tak jak jest?

Bezawaryjnej jazdy życzę:wink:

Opublikowano
  • Autor

dzięki wszystkim :wink:

a co do zmian miało ich prawie w ogóle nie być ale Pan srb38vx zaraził mnie paroma pomysłami. będzie kilka rzeczy robionych ale muszę troszkę dojść do $$$$$$ jedną z pierwszych rzeczy będzie odwiedzenie chiptunera i podbicie tej mocy. a reszta powoli i do przodu :wink:

Opublikowano

Że tak nieśmiało zapytam :naughty: na kratkach od halo przeciwmgielnych tam jakieś chromowane paski made in china są czy tylko mi się wydaje, nie mogę rozkminić z tych zdjęć?

Opublikowano
  • Autor

kratki już były jak ją kupiłem. prawdopodobnie made in china :facepalm: bo wszystkie A4 w tym komisie były uzbrojone w takie same kratki :wink: aż tak źle to wygląda??

Opublikowano

No faktycznie trochę dużo tego chromu na przodzie i jeszcze znaczek S-line z grilla też by musiał iść out bo w B8 tam nie było tego oznaczenia no chyba, że właścicielowi się podoba to zostaw:wink:

Opublikowano

Oryginalnie na tym grillu też chyba nie ma pasków poziomych chromowanych , ktoś je tam wkleił ?

Poza tym autko super :thumbup1: , ładny kolor i biała nic na siedzeniach :thumbup1: resztę doposażysz

Opublikowano
Że tak nieśmiało zapytam :naughty: na kratkach od halo przeciwmgielnych tam jakieś chromowane paski made in china są czy tylko mi się wydaje, nie mogę rozkminić z tych zdjęć?

Ten komis miał jakiś uraz :decayed: kupił chrom z metra z znaczki s line i wszystkie auta tym okleił :facepalm:

Opublikowano

Chromy do grillu ja kupowałem ORI , to są samolepki (drogie jak wujjjjjj) ale muszę powiedzieć że ta chińszczyzna fajnie się komponuje z listwami z grilla.

No ale ja mam lekki jobel na punkcie chromu:wink: chrom ogólnie fajnie wygląda tylko łatwo przedobrzyć i wychodzi wtedy bling bling a to już lipa. No i jakość chińszczyzny niestety lipa.

Opublikowano
  • Autor

są gusta i guściki .na razie to mam radochę z nowego autka i brak $$$$ na poważniejsze zmiany więc będziemy jeździć tak jak stoi. a gdy się troszkę odkuje to zaczniemy zabawę. pierwszą rzeczą będzie dołożenie paru arabów pod maskę .niby nie ma katastrofy ale jednak brakuje ich troszkę :wink:

---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ----------

no i warto podziękować wszystkim za wszelkie uwagi bo to pomaga w narodzinach coraz to nowszych pomysłów co dalej będzie robione :wink:

Opublikowano

No no poczekaj jeszcze troszkę jak Cię weźmie gorączka modzenia:grin:

Ja ze swoim musiałem czekać bo gwarancja ale teraz ostro pcham brakujące pierdołki:wink: poza tym fajna zabawa:banan:

Opublikowano
są gusta i guściki .na razie to mam radochę z nowego autka i brak $$$$ na poważniejsze zmiany więc będziemy jeździć tak jak stoi. a gdy się troszkę odkuje to zaczniemy zabawę. pierwszą rzeczą będzie dołożenie paru arabów pod maskę .niby nie ma katastrofy ale jednak brakuje ich troszkę :wink:

---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ----------

no i warto podziękować wszystkim za wszelkie uwagi bo to pomaga w narodzinach coraz to nowszych pomysłów co dalej będzie robione :wink:

A ja sobie życzę żebyś tym padłym nie parkował obok mnie na kopalni :decayed: bo to jest tylko moje miejsce :whistling: