Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moj maly szaraczek A3 8P/mf/kolo 18''/ lampy polift/galka S3/tył RS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to już inne koszta itd, nie wiem bo nie siedzę w a3 i się nie znam :decayed:

Opublikowano

heh. to taki przypadek jak każdy inny, chcesz mieć w b6 ryj z b7 to koszta tez zrobią się masakryczne, nieopłacalne, no ale jak Paweł powie zmieniamy ryjek to......

Opublikowano
  • Autor
a to już inne koszta itd, nie wiem bo nie siedzę w a3 i się nie znam :decayed:

sa bixy wiec jest git dojdzie zderzak od s3 ktory robi za***ista robote i bedzie miazga:banan:

Opublikowano

moim zdaniem przód po SF jest lepszy niż poliftowy :wink: tylne lampy zacne! ja u siebie tego nie zdążyłem zrobić :thumbdown: ostatnio widziałem moje byłe A3, aż się łezka w oku kręci :cry: ale gadałem z nowym właścicielem ostatnio bo wpadł do mnie i mówił, że będzie lakierował od nowa relingi w połysk i 18tki chce też polakierować na czarno/grafitowo.. cholera! 8P to naprawdę świetne auto, jakbym musiał przejść teraz na coś tańszego to bym chyba do tego auta wrócił..

Opublikowano

Lampki robią robotę! :kox:

Opublikowano
  • Autor
moim zdaniem przód po SF jest lepszy niż poliftowy :wink: tylne lampy zacne! ja u siebie tego nie zdążyłem zrobić :thumbdown: ostatnio widziałem moje byłe A3, aż się łezka w oku kręci :cry: ale gadałem z nowym właścicielem ostatnio bo wpadł do mnie i mówił, że będzie lakierował od nowa relingi w połysk i 18tki chce też polakierować na czarno/grafitowo.. cholera! 8P to naprawdę świetne auto, jakbym musiał przejść teraz na coś tańszego to bym chyba do tego auta wrócił..

ja nie zobacze juz mojej a4 bo jezdzi w chelmie a to kawalek. 8P to naprawde fajna fura ja sie bardzo ciesze z zakupu no i jak wskoczy s pakiet to bedzie miazga:decayed:

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------

Lampki robią robotę! :kox:

odmladzaja furke ladnie:decayed:

Opublikowano

Paweł fura ekstra, bezawaryjności życzę, może kiedyś......zobaczysz

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
8P to naprawde fajna fura ja sie bardzo ciesze z zakupu

to prawda, rewelacyjne auto :good: w dodatku nie starzeje się tak szybko :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Paweł fura ekstra, bezawaryjności życzę, może kiedyś......zobaczysz

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

dziekuje oby A4 sprawowala ci sie tak jak mi tylko dbaj o nia:decayed:

---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ----------

to prawda, rewelacyjne auto :good: w dodatku nie starzeje się tak szybko :naughty:

no wlasnie i ten srodek jest taki ladny w porownaniu do innych aut:decayed: w sumie jak to w audi

---------- Post dopisany 01-03-2014 at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany 27-02-2014 at 12:14 ----------

Dzis wykorzystalem piekna pogode i zrobilem kilka fajnych fotek bo jeszcze nie bylo okazji :)

f2ee386b0e3878e4m.jpg d2a307f71e45e78bm.jpg

eb7c2f87ad64d111m.jpg 3dfed2fae7b68bc1m.jpg

d6bc4f74a829c1b0m.jpg 164c39930e78deedm.jpg

248f2089369ef6dem.jpg f8292333d06187ddm.jpg

583aab1d93cbb369m.jpg e8fac3678ffeaf81m.jpg

ddb887794ffd55aem.jpg

---------- Post dopisany 06-03-2014 at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany 01-03-2014 at 15:08 ----------

dzis zakupilem w ASO nowke sztuke galke zmiany biegow od s3 teraz czekam az przyjdzie dam zdjecia po zamontowaniu icon_smile.gif

a2b662836129a5d9m.jpg 5fde2bb3ea60c77em.jpg

---------- Post dopisany 07-03-2014 at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2014 at 20:14 ----------

no i sie nacieszylem autkiem icon_sad.gif przyjechalem do domu po pracy skoczylem cos zjesc wyszlem zapalilem autko ujechalem 500m i auto zgaslo icon_sad.gif olej jest itp prad rozrusznik kreci normalnie tylko ze auto nie chce odpalic i pieron wie co sie z****lo bo jeszcze sie buntuje i nie chce sie wogole polaczyc z komputerem icon_sad.gif mogłem nie sprzedawac mojej czarnej besti to bylo jednak bezawaryjne auto:facepalm:

Opublikowano

A wszyscy mówili nie sprzedawaj

:thumbup1:mody

Paweł a miałeś już nie rezać:grin:

Choroba postępuje, a szczepionki dalej nie ma:polew:

Opublikowano
  • Autor

mody to jest straszna choroba ktorej nie da sie uleczyc :wink:

byle teraz nie wysralo sie cos na powaznie to wskoczy pakiet s3

Opublikowano

:grin::grin::grin:

oby nic poważnego nie dolegało

Opublikowano
  • Autor

uffff cale szczescie jakis przekaznik tylko :decayed: pozniej wrzuce foto jak autko wyglada na 18'' bo juz lato zagoscilo:banan:

---------- Post dopisany 09-03-2014 at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany 08-03-2014 at 16:05 ----------

No i zawitala u mnie juz wiosna na wulkanizacji troszke sie smiali ale ja juz nie moglem wytrzymac :P

624fa88e09f54340m.jpg a05d59b1fa2b8a78m.jpg

21843f76484b2f6cm.jpg 5c52e9c5d64d4fa6m.jpg

dba4750edc34125dm.jpg

A to jest to co kocham i na zawsze zostanie przy mnie :wink:

3cd4cceda1cbe8b8m.jpg

Opublikowano

śliczne koło! chyba miałem podobne..? :decayed: trzeba przyznać, że do Sportbacka bardzo pasuje! z czego te koła? z A3 czy z A6? ja miałem z A6 i były idealnie z błotnikami :banan:

Opublikowano
  • Autor
śliczne koło! chyba miałem podobne..? :decayed: trzeba przyznać, że do Sportbacka bardzo pasuje! z czego te koła? z A3 czy z A6? ja miałem z A6 i były idealnie z błotnikami :banan:

z A3 przod jest idealnie a tyl z 1cm dystans by sie przydal ale kolo ogolnie ladnie wyglada no i w sloncu sie bardzo ladnie swieci. Teraz musze springi zakupic bo troszke koza jest :wink:

Opublikowano

no i koło wygląda bardzo dobrze, podoba mi się, jeszcze pare dodatków i będzie kosa :wink:

Opublikowano
  • Autor
no i koło wygląda bardzo dobrze, podoba mi się, jeszcze pare dodatków i będzie kosa :wink:

hehe no jak wskoczy pakiet S3 wtedy bedzie fajnie :decayed: ale to wiesz musisz sie postarac :wink:

---------- Post dopisany 11-03-2014 at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany 09-03-2014 at 22:46 ----------

To jest to na co czekalem od tamtego tygodnia wkoncu przyszlo i od razu 20 koni wiecej buhaaha :P

56b818a6dd3cfa13m.jpg ed91f245ad4bfae1m.jpg

df33ec658e0c1c69m.jpg 746b9ddd3036b00cm.jpg

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie, ale.....

koza :grin::decayed:

Opublikowano
  • Autor

nic sie nie boj koleszko wiesz ze gleba tez bedzie wszystko w swoim czasie:decayed:

---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ----------

Przyszla dzis nowa zabawka ale wysylam na male przerobienie :decayed:

62e84ca42ff20d32m.jpg

Opublikowano

uffff cale szczescie jakis przekaznik tylko :decayed:

Czyżby przekaźnik pompy paliwa?? :whistling: