citeq Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam mam pytanie które kontrolki powinny sie zaplac podczas przekrecenia zaplonu. I mam pytanie czy mozna ktores z tych kontolek wylaczyc za pomoca vaga? Pytam poniewaz nie wyskakuje mi kontorolka swiatel mijana oraz wyskakiwal mi co jakis czas AIRBAG bo bylo cos nie tak z kostka w siedzeniu. Bylem u majstra ogranal to podlaczyl pod kompa odkrecil fotel i teraz nie wyskakuje mi AIR BAG podczas uruchamiania
Pablo_s-c Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 To fajnie ogarnął Airbag ma się zapalać i gasnąć po chwili, wtedy jest OK. Przydałoby się podpiąć i zobaczyć co pokaże moduł od poduszek i jak pokodowane są instrumenty, bo tam się ustawia kontrolki. Kontrolkę od świateł mijania na desce można załączyć (side merkers cośtam inactive).
citeq Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Jednak chodzi ta kontrolka od AIR BAGA. Po wlożeniu kluczyka pokazuje sie ale jezeli byl wylaczany samochod a klucz nie byl wyjmowany ze stacyjki to kontrolka sie nie swieci
Rekomendowane odpowiedzi