Opublikowano 23 Września 200817 l to jeszcze tydzien i masz maly jubileusz-musisz to jakos uczcic... oby nie tym napewno wymysle cos...zeby to dobrze uczcic
Opublikowano 23 Września 200817 l ...no tego sie po Tobie nie spodziewam,ale jakies winko i swieczki ,to wielka chwila,dla kogos,kto palil dlugo,potem ,jak sobie to przypomnisz,szkoda bedzie zaczac znow...wiesz taki chwyt psychologiczny...cieszyc sie z malych sukcesow,to sztuka,ktora niewielu poznalo...cieszac sie z malych sukcesow-latwiej bedzie z problemami...
Opublikowano 23 Września 200817 l no dobra przekonales mnie......... bedzie winko...swieczki...................... a czy tak dlugo pale to nie wiem.....4 latka
Opublikowano 23 Września 200817 l 4 lata ,to dlugo-pomysl,co sie wydarzylo przez ostatnie 4 lata-wiele,a jeszcze takie male pytanko,niedyskretne sama swieczki przypalisz,czy bedzie ktos jescze
Opublikowano 23 Września 200817 l ...juz myslalem,ze sama bedziesz pic...trzebaby watek alkoholowy uskutecznic... [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 00:01_________________________________________________dobra,ja spadam ,bo to juz czas na mnie...kolorowych snow wszystkim zycze,oby sie nie przysnil koszmar z pustym bakiem i nieczynna stacja benzynowa...
Opublikowano 23 Września 200817 l Pierwszy spot bez peta zaliczony. Raggaman, jak paliliscie pety to mnie gryzlo w gardlo. Jak mozna palic to swinstwo..? :gwizdanie: :>
Opublikowano 23 Września 200817 l Pierwszy spot bez peta zaliczony. Raggaman, jak paliliscie pety to mnie gryzlo w gardlo. Jak mozna palic to swinstwo..? :gwizdanie: :> powiem Ci ..że znów zaczeło mnie drapać w gardle
Opublikowano 23 Września 200817 l kur..wa RAGGAMAN !!!jarasz ,jak wsciekly...raz w tygodniu-nie jest dobrze....a juz mialem wylaczac kompa ,ale mowie sobie ''a zobacze ,co nowego...'' ...przykro mi to mowic,bo wierzylem w ciebie.....musisz przyjac slowa krytyki... :bicz3: :ranting1: tomek raggy sorry ,ale trzeba to tak ocenic....
Opublikowano 23 Września 200817 l powiem Ci ..że znów zaczeło mnie drapać w gardle Ale ze co..? [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 00:22_________________________________________________O i widzisz raggamanie, opierdol dostales od szeryfa (domjenick, tak Cie bede nazywac, bo trudno sie wymawia Twoj nick ) Wez sie w garsc gnojku jeden. :bicz3:
Opublikowano 23 Września 200817 l Kolkov...Ty tez zajarales..... No wlasnie.. Widze, ze ze spotow warsiaskich to tylko Agela i Nosfer sie trzymaja.. :th: ...no i oczywiscie JA, hohoho. Ale szacunek dla Was, ze przynajmniej nie oszukujecie.
Opublikowano 23 Września 200817 l ide zmierzyc cisnienie .... No i widzicie.. przez Was Szeryf nam sie wykonczy...