Bartek868 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam Koledzy zwracam sie z kolejnym pytaniem, choć zdaje sobie sprawę że jest ono z serii tych banalnych. Chodzi mi o kontrolkę świateł mijania (krótkieświatła drogowe) która powinna chyba być na panelu przed oczami. Otóż u mnie w samochodziee gdy włączę światła nie świeci się wskazana kontrolka. Posiadam Audi A4 B7 i równiez w mojej instrukcji niemieckiej która jest konkretnie od B7 którą otrzymałem razem z samochodem nie ma tej kontrolki wyszczególnionej i opisanej ? Pytałem kolegi który posiada A4 B6 czy posiada taką kontrolkę okazało sie że ją ma. Wysłał mi nawet skan swojej isntrukcji i tam tez jest opisana takowa kontrolka. Moje pytanie więc jest następujące, czy w A4 B7 brak jest standartowo tej kontrolki ? Czy to może zalezy od modelu ? Czy to w ogóle mozliwe aby nie było tej kontrolki w samochodzie ? W załączeniu przesyłam skany z instrukcji mojej oraz kolegi.
wrclaguna Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 W DZIALE FAQ jest temat http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b7-kontrolka-swiatel-mijania-190188/
Bartek868 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 Bardzo dziękuję za odpowiedź, już wszystko jest jasne. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi