lukgem Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam Was. To jest moje drugie Audi A4, pierwsze to było B5, później BMW e46 i powrót do A4 B7 BLB 2006r. Przy zakupie w 2013r było 163000, sprowadzona z Francji systematycznie serwisowany do 2013, teraz 194000 Z wyposażenia poza standard to za dużo nie ma. Wyposażenie po zakupie: ABS ESP multi kierownica skórzana 4x elektryczne szyby podłokietnik z przodu podświetlany, z tyłu elektryczne i podgrzewane lusterka tempomat czujnik deszczu czujnik zmierzchu lusterko wsteczne fotochrom Coming-Leaving Home Kilka zdjęć: Narazie co zrobiłem to: Wymiana oleju, wszystkich płynów i filtrów Regeneracja Turbosprężarki SWAP pompy oleju Mały wirusik W planach jest bardzo dużo, pomału zbieram części i za niedługo będę brał się do pracy, Na pierwszy ogień idą felgi i jakiś zawias.
mkmarcin Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Kolejna "szara myszka" - Fajnie, dużo do zrobienia - ale też duże możliwości
akjam Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 No niżej i jakieś koło i wtedy będzie to wyglądac. A co do reszty to Ci podpowiemy jak będziesz potrzebował pomysłów.
shakal Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Jakoś to drewno przy ciemnym środku słabo według mnie się prezentuje. Wygodnie Ci się siedzi na tych plackach? Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności
lukgem Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Opublikowano 27 Lutego 2014 Jakoś to drewno przy ciemnym środku słabo według mnie się prezentuje. Wygodnie Ci się siedzi na tych plackach? Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności Już się rozglądam za siedzeniami S-Line bo te przy dłuższej jeździe są strasznie nie wygodne. Przeglądając serwisy ogłoszeniowe jest mało do b7 więc będę coś szukał z A6 C6.
Rekomendowane odpowiedzi