Wikóś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Witam. Mam parę pytań związanych z MMI 3g BASIC, czy jest jakaś możliwość aby komunikaty były również po polsku na wyświetlaczu licznika?) W jaki sposób poprzez bluetooth mogę słuchać muzyki z tel, i gdzie mogę pobrać aktualizacje map pl.? Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Na ta chwile nie ma opcji aby komunikaty były pod PL W wersji Po 2012 tak Sluchanie muzyki przez BT tylko POLIFT 3G PLUS
wikary Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam. A w jaki sposób ustawić komunikaty PL miedzy licznikami w wersji 2014 r. ?
zbigniewP Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 niedawno kupilem audi a4 b8 i wszystko bylo ok po jakims tygodniu nawi przestala dzialac nie do konca bo uruchamia sie po odpaleniu auta ale po jakichs 5 minutach prowadzenie wyskakuje napis (dane nawigacji sa nieuaktywnione) lub (dane nawigacji sa nieaktualne)troche tam mieszalem zeby ja ogarnac czy moglem skasowac dane?Gdy sprawdzam informacje na temat wersji wyskakuje cos takiego z gory dziekuje jesli ktos cos doradzi. pryznaje ze nieznam sie zabardzo
shaqal Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 W Gdańsku możesz do mnie podjechać, ostatnio miałem kilka mmi gdzie padł dysk, ale można to dosyć szybko zweryfikować po przyjeździe.
Rekomendowane odpowiedzi