Arkom Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam, mam pytanie jeżeli mam pompkę centralnego do której dochodzą dwie wtyczki, to mając wiązkę do elektrycznych szyb ( 4x) tez z przed lifta to pompkę muszę zmieniać czy nie ?
rafal9119 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 tak bo inaczej bedziesz musiał doprowadzic kolejna wiazkę do pompki bo te nowsze miały na trzy wtyczki
Arkom Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 Czyli z takiej pompki a4 b5 pompka centralnego zamka oryginal europa (4008402635) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. muszę wstawić taką - POMPKA CENTRALNEGO AUDI A4 B5 100%TOWA (3950864517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Chodzi mi o to, że moja ma wejście na dwie wtyczki czyli nie mam wejścia na wiązkę od ele szyb, ale z drugiej strony jak czytałem tutaj na forum mając wiązkę z przed lifta nie muszę się wpinać w pompkę centralnego, ja juz sie powoli robię głupi
rafal9119 Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 nie musisz pompki poliftowej na 3 kostki wstawiac. a wiesz co poszukaj w dziale WARSZTAT tam powinien byc temat o szybach tył w elektryce
sony_dark Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 a co ma centralka do podnoszenia szyb, jak ktoś nie robił takiej modyfikacji (czyli montaż el.szyb) to niech nie pisze głupot. Sory jeżeli kogoś uraziłem ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ---------- Ja robiłem dlatego moge sie wypowiedzieć
Arkom Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 To powiedz mi kolego jak to ugryźć zakładając że mam wiązkę z przed lifta silniczki ramiki boczki przełączniki ogółem całość i taką pompkę centralnego jak napisałem na dwie kostki. Jak się za to zabrać tzn chodzi mi tutaj o podłączenie tej wiązki - dodam, że wszystkie szyby w elektryce
Rekomendowane odpowiedzi