Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wspólne spotkanie kartingowe - A4 Klub & Passat Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteśmy po wstępnych rozmowach z kierownictwem toru kartingowego przy Motoarenie w Toruniu.

Tor ma zostać otwarty po zimie 1. Kwietnia, o ile warunki pogodowe na to pozwolą.

Spotkanie 6 kwietnia w godzinach okołoobiadowych (powinno być wtedy najcieplej).

Moja propozycja jest taka, żeby w myśl zasady "raz, a dobrze" wziąć drugą opcję z zakładki "Przejazdy grupowe": Oferta

No i teraz rzecz chyba najważniejsza, czyli cena. Cena wyjściowa to 85,-PLN jazda + 8,-PLN kominiarka, ale wszystko zależy od ilości chętnych.

Oczywiście będę się starał i może uda się coś ponegocjować, a przynajmniej paść na kolana i ubłagać o kominiarki w cenie jazdy.

Przy rezerwacji na grupę najprawdopodobniej trzeba będzie zrobić jakąś przedpłatę, ale o tym ewentualnie później.

Spot będzie okazją do integracji, jak również odrobiny rywalizacji z forum Passata, więc będzie z kim konkurować na torze. Póki co film instruktażowo - propagandowy:

Bardzo proszę o wpisywanie się chętnych do jazdy na torze. Wszelkie informacje i aktualizacje będą w pierwszym poście.

Początek zabawy około godziny 14.

Dokładny plan atrakcji pojawi się niebawem. Jednakże na wypadek niepogody, będzie także plan awaryjny. W każdym razie chętnych serdecznie zapraszamy, bo udana atmosfera jest gwarantowana, a okazja do konfrontacji na torze z Klubowiczami bratniej marki nie zdarza się często.

Wszelkie pytania i sugestie można zadawać w tym temacie lub bezpośrednio pod moim telefonem 514-535-830.

EDIT 23.03.2014

Byłem dziś dokładnie obejrzeć miejscówkę i dogadać szczegóły.

Tor jest zarezerwowany na godzinę 14:30

Sprzęt, co tu dużo mówić - jest świetny.

Do dyspozycji porządne gokarty, o pojemności 390 ccm

Dla porównania, te pod Tesco w Bydgoszczy mają 200ccm pojemności.

Sam tor także nijak nie daje się porównywać do tego pseudo toru pod Tesco.

Na gokartach mogą jeździć osoby powyżej 12-go roku życia, o wzroście co najmniej 150cm.

Na miejscu, w budynku widocznym na zdjęciu (bordowy kontener) dostępna jest sala ze stołami i kanapami, fotelami, a także część gastronomiczna.

Na górze, widoczny na zdjęciu taras z doskonałym widokiem do obserwacji zmagań na torze.

Można sobie zamówić na miejsce jakąś pizzę lub przyjechać z własnym prowiantem, jeśli ktoś będzie chętny. W barze znajduje się także automat do kawy, będzie także możliwość zamówienia hot dogów.

Uprzedzając pytania, Passat znalazł się na zdjęciu nieprzypadkowo - nie mogłem sobie odmówić uwiecznienia go na fotce ;)

Niemniej właśnie za nim widać parking dla naszych aut, za ogrodzeniem, na terenie Racing Arena.

Miejsca wystarczy dla wszystkich, bo stanowisk parkingowych jest znacznie więcej niż wpisanych osób.

104_4972.JPG

104_4975.JPG

104_4978.JPG

104_4980.JPG

h7xotpLjBAqy245FesJjuEd2AVJClS1t51jlm7KxaH0=w958-h721-no

104_4988.JPG

104_4989.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

LISTA CHĘTNYCH A4-KLUB:

1. jedrekx

2. ....

Opublikowano

LISTA CHĘTNYCH A4-KLUB:

1. jedrekx

2. bula87

3. .....

Opublikowano

LISTA CHĘTNYCH A4-KLUB:

1. jedrekx

2. bula87

3. Artur82

Opublikowano

1. jedrekx

2. bula87

3. Artur82

4. winczako z tym ze mi na ten moment nie rezerwowac miejsca w bolidzie, bo pewnie tylko na chwile i "raczej" nie na 14.... neistety sprawy ode mnie niezalezne, ale zrobie wszystko zeby sie pojawic. Jest szansa ok 50% ze zdaze na bolidy... ale to sobie kupie wtedy. i tyle.

Opublikowano
  • Autor

Dodane info w pierwszym poście

Opublikowano

byleby pogoda byla inna niz na fotkach ;)

---------- Post dopisany 29-03-2014 at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany 26-03-2014 at 17:50 ----------

Bede 6 kwietnia ;-). Juz raczej na 90%. ;) Ciesze się.

Opublikowano

ja jeszcze nie wiem czy będę jeździł, ale na pewno przyjadę :wink:

Opublikowano

duze prawdopodobienstwo, ze bedzie tez kolega w rs4. w porzadku gosc i za***ista fura ;-)

Opublikowano
duze prawdopodobienstwo, ze bedzie tez kolega w rs4. w porzadku gosc i za***ista fura ;-)

i tym wypowiedzianym zdaniem podnosisz frekwencję na spocie mam nadzieję :naughty:

Opublikowano

1. jedrekx

2. bula87

3. Artur82

4. winczako

5. szewczyk91 z tym że jazdę na torze sam kupię w razie pytań tel. kom. 501184521 :wink:

Opublikowano

Cześć. 6 kwietnia mnie nie będzie, ale przy następnej okazji w lecie, jak najbardziej. Pozdr.

Opublikowano

czy ten 6 kwietnia jest aktualny??

Opublikowano

wiadomość od eltom:

"Wszystko aktualne, ale UWAGA! Pani z obsługi toru zmieniła godzinę rezerwacji toru na 14:00. Jeśli ktoś nie zdąży dojechać na tą godzinę to bardzo proszę o kontakt 514-535-830. Z racji, że zmiana godziny nie powstała z naszej winy, to jeśli się ktoś spóźni , będą musieli na niego zaczekać i wyścig się opóźni. W miarę możliwości fajnie by było, gdybyście dali radę przyjechać na 13:30.

Oczywiście spotykamy się na parkingu przy torze koło Moto Areny :)

eltom"

:wink:

Opublikowano

ja bede! ;)

do zobaczenia!

Opublikowano
ja bede! ;)

do zobaczenia!

oooo to musisz mnie przwiez teraz ta esą :kox:

Opublikowano
ja bede! ;)

do zobaczenia!

oooo to musisz mnie przwiez teraz ta esą :kox:

ja też chcem :kox:tylko teraz pasy zapne bo znów zęby w zagłówku...:decayed:

Opublikowano

no problemo ;-) Chociaz po gokardach to wrazenie jest ze "nie jedzie i nie skreca". ;-). Ostatnio to prawie dzwona zaliczylem po gokardach bo myslalem ze jeszcze siedze w bolidzie ;-)

Opublikowano
no problemo ;-) Chociaz po gokardach to wrazenie jest ze "nie jedzie i nie skreca". ;-). Ostatnio to prawie dzwona zaliczylem po gokardach bo myslalem ze jeszcze siedze w bolidzie ;-)

:polew:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, najmocniej przepraszam za moje kompletne nieogarnięcie zeszłego tygodnia, ale w budownictwie zaczął się sezon i trzeba budować, a na kompa nie ma czasu. Sam jeszcze nie oglądałem zdjęć ze spotkania kartingowego, ale... do rzeczy:

Oficjalnie dziękuję wszystkim obecnym za bardzo sympatyczne spotkanie.

Ci, którzy się zjawili, zrobili bardzo pozytywne wrażenie :wink:

Jeśli ktoś byłby chętny na powtórkę na torze kartingowym, to uderzajcie do mnie śmiało na pw, kom, lub po prostu piszcie w temacie.

Osobiście wolałbym kom. lub PW, bo przy Waszej ilości spamu ( :decayed: ) mogę nie ogarniać wszystkich postów i coś czasem mi umknie.

Aktualnie trwają rozważania co do rywalizacji na poligonie paintballowym, ale ja osobiście wolałbym grill z piwkiem :naughty:

Tymczasem:

Ci, którzy byli na gokartach, kojarzą zapoczątkowaną przeze mnie jazdę pod prąd :doh:

wrzutnik.net V2 DSC_2300.JPG

Tutaj video od Kolegi z kamerki GO PRO

Czasy z wyścigu na 12 okrążeń:

http://s22.postimg.org/6f9bvh2yp/CAM00170.jpg

Niedługo udostępnimy także galerię ze zdjęciami na FB, link wstawię w tym temacie.

Raz jeszcze, bardzo wszystkim DZIĘKUJĘ!

P.S.:

Ta B6 S-LINE :kox: