Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czarne A4 B6 1.9 TDI AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W Sierpniu 2013 roku zakupiłem w Niemczech Audi z oryginalnym przebiegiem 166 000 km w stanie praktycznie idalnym

Jest to już moje drugie B6. Z Auta jestem bardzo zadowolony, zrobiłem już 11 tyś km i już niedługo po 15 tyś wymienię olei+ filtry

Wyposażenie:

-Tempomat

-Podgrzewane fotele

-Podgrzewane szyby

-Felgi aluminiowe

-Klimatronic dwustrefowy

-Radio Audi Concert+Subwoofer+Wzmacniacz

-Czujniki parkowania

-Elektryczne szyby

2v3mv6t.jpg

11b1d6r.jpg

k20qaq.jpg

2rdx84m.jpg

35aln6d.jpg

23mkhdz.jpg

eknbja.jpg

rli1hz.jpg

rk7u55.jpg

28jeb6h.jpg

Opublikowano

ladny czarnuch :naughty: jakies plany?

Opublikowano

Z mechanicznych spraw raczej nic nie będę robił, a jeśli chodzi o wygląd to na pewno wymiana dolnego grilla i korekta lakieru, bo po zimie powstało kilka rysek i jakiś ciul zostawił kawałek lakieru na moich drzwiach pod hipermarketem (Chyba zacznę jeździć na zakupy maluchem... :kwasny: ). W przyszłości chciał bym zmienić lampy na takie---> Lampa przednia reflektor główny bi-ksenon, Typ żarówki=D1S+H7,automatyczny,ECE AUDI A4 (B6), 11.00-11.04 - Ceneo.pl

Opublikowano

ładna A4 jest solidna i dobra baza :) wiec można modzić bo wizualnie dużo jest do modzenia

Opublikowano
Z mechanicznych spraw raczej nic nie będę robił, a jeśli chodzi o wygląd to na pewno wymiana dolnego grilla i korekta lakieru, bo po zimie powstało kilka rysek i jakiś ciul zostawił kawałek lakieru na moich drzwiach pod hipermarketem (Chyba zacznę jeździć na zakupy maluchem... :kwasny: ). W przyszłości chciał bym zmienić lampy na takie---> Lampa przednia reflektor główny bi-ksenon, Typ żarówki=D1S+H7,automatyczny,ECE AUDI A4 (B6), 11.00-11.04 - Ceneo.pl

no pod bixa pasuje jeszcze spryski i samopoziom:wink:

Opublikowano

Niestety będę musiał się rozstać z moją B6 ponieważ okazjonalnie udało mi się kupićMercedesa W211. Technicznie stan bardzo dobry, wizualnie do drobnych poprawek lakierniczych :wink: Kontakt: 519 703 256