PawełMT Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Witam W Sierpniu 2013 roku zakupiłem w Niemczech Audi z oryginalnym przebiegiem 166 000 km w stanie praktycznie idalnym Jest to już moje drugie B6. Z Auta jestem bardzo zadowolony, zrobiłem już 11 tyś km i już niedługo po 15 tyś wymienię olei+ filtry Wyposażenie: -Tempomat -Podgrzewane fotele -Podgrzewane szyby -Felgi aluminiowe -Klimatronic dwustrefowy -Radio Audi Concert+Subwoofer+Wzmacniacz -Czujniki parkowania -Elektryczne szyby
PawełMT Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 Z mechanicznych spraw raczej nic nie będę robił, a jeśli chodzi o wygląd to na pewno wymiana dolnego grilla i korekta lakieru, bo po zimie powstało kilka rysek i jakiś ciul zostawił kawałek lakieru na moich drzwiach pod hipermarketem (Chyba zacznę jeździć na zakupy maluchem... ). W przyszłości chciał bym zmienić lampy na takie---> Lampa przednia reflektor główny bi-ksenon, Typ żarówki=D1S+H7,automatyczny,ECE AUDI A4 (B6), 11.00-11.04 - Ceneo.pl
spin444 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 ładna A4 jest solidna i dobra baza wiec można modzić bo wizualnie dużo jest do modzenia
tomekhxc Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Z mechanicznych spraw raczej nic nie będę robił, a jeśli chodzi o wygląd to na pewno wymiana dolnego grilla i korekta lakieru, bo po zimie powstało kilka rysek i jakiś ciul zostawił kawałek lakieru na moich drzwiach pod hipermarketem (Chyba zacznę jeździć na zakupy maluchem... ). W przyszłości chciał bym zmienić lampy na takie---> Lampa przednia reflektor główny bi-ksenon, Typ żarówki=D1S+H7,automatyczny,ECE AUDI A4 (B6), 11.00-11.04 - Ceneo.pl no pod bixa pasuje jeszcze spryski i samopoziom:wink:
PawełMT Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Opublikowano 22 Marca 2014 Niestety będę musiał się rozstać z moją B6 ponieważ okazjonalnie udało mi się kupićMercedesa W211. Technicznie stan bardzo dobry, wizualnie do drobnych poprawek lakierniczych Kontakt: 519 703 256
Rekomendowane odpowiedzi