Mateos Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Witam Nadając na koleinę lub studzienkę stuka po prawej stronie, auto przeczepane na stacji diagnostycznej wszystkie wahacze drążki są OK proszę o pomoc
Maestro_86 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Przetrzepane na trzepakach czy na podnośniku brechą??
Mateos Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Przetrzepane na trzepakach, temat już załatwiony na podnośniku wyszło górne do wymiany i miejmy nadzieje że to to:) Witam Wrócił mi temat stuku przy wjechaniu w koleine prawym przednim kołem, wymieniłem 4 wahacze + łącznik i już po wymianie było lepiej ale stuki dalej były słyszalne denerwuje mnie to już i chce to zrobić do porządku czy to może być amortyzator?
Petrostar_pl Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Poduszki amortyzatora,lączniki stabilizatora- temu przyjrzyj się w pierwszej kolejności jeżeli słyszalne są stuki czy piszczenie podczas jazdy.
Mateos Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Temat załatwiony, amortyzator puścił gaz na uszczelnieniu ale olej trzyma dalej więc dlatego amplituda na SKP wyszła bardzo dobra a amor na koleinach stukał
Petrostar_pl Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 A na jaki zmieniłeś jeżeli można wiedzieć? Pytam z czystej ciekawości bo to może przydać się także innym Użytkownikom z podobnym problemem na forum.
Mateos Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Sory że dopiero teraz- wymieniłem na amory Sachs Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi