MaciejK Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Witam Panowie czy jest jakiś sposób na polepszenie świecenia lamp przednich w B7?? Mam obecnie standardowe H7 i chciałbym aby świeciło to lepiej. Wsadzanie bixenona to wydatek ponad tysiąca złotych lub więcej. Czy jest jakiś tańszy sposób na upgrade naszych świateł?? Na pewno w najbliższym czasie będę czyścił i polerował klosze z odbłyśnikami A czy można wsadzić lampe xenonową zamiast zwykłej p&p??
Gwerty Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 nie ma znaczenia zmiana xenon czy bixenon przeróbki takie same. więć poza zmianą żarówek h7 na jakieś lepsze niewiele zrobisz,nawet niech ci nie przychodzi do głowy wstawienie do nich hidów h7.
MaciejK Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Kurcze, bixenoeny w B7 do wydatek około 1500zł lub lepiej Bez obaw wsadza tylko dobre i sprawdzone H7, żadna tandeta.
worm87 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 1,5k kolego to wydasz na same lampy, a gdzie reszta? Zderzak ze spryskami, układa poziomowania itp..
MaciejK Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 no to widzę że to grubsza robota, 2,5k nie wyjęte. Dziękuję za pomoc, wole H7
worm87 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Zawsze są jeszcze rzeczy tego typu: Zestaw MAX Xenon HID ksenony AUDI A4 RS4 S4 B7 B8 (3990051239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ale nigdy nie próbowałem więc nie wiem jak to działa.
Rekomendowane odpowiedzi