Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Komunikat na RNS D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj po wejsciu do samochodu i odpaleniu na radiu pojawil mi sie blad taki jak na ponizszym rysunku, teraz po kazdym odpaleniu pokazuje mi sie 3 razy, do tego nie pokazuje mi na wyswietlaczu miedzy zegarami zadnej informacji o stacji jakiej slucham czy o utworze z plyty. Stalo sie to nagle, wszystko dzialalo i nagle cos takiego wyskoczylo. Czym to moze byc spowodowane i jak usunac taka usterke ?

20140314_214813.jpg

Opublikowano

kostki w navi do sprawdzenia i przy tunerze tmc też sprawdź też zasilanie tunera

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

bezpiecznik od tmc też do sprawdzenia

Opublikowano
  • Autor

A który to bezpiecznik, wszystkie złącza podociskalem do radia, gdzie jest ten tuner tmc i gdzie sprawdzic jego zasilanie ?

Opublikowano

lewy boczek bagażnika na pw wysłałem lin druga fotka

Opublikowano
  • Autor

Czyli rozumiem ze to pudełko mam otworzyć i tam posprawdzac wszystko ? Na czym to sprawdzenie ma polegać, tylko na sprawdzeniu czy dobrze są złącza wpiete ? Jak w ogóle otworzyć ta skrzynkę ?

Opublikowano

w tej skrzynce jest tuner tmc sprawdź czy nie dostała się tam wilgoć i czy wszystkie złącza są ok

Opublikowano
  • Autor

A jak to otworzyc, bo kiedyś chciałem zobaczyć co jest w środku i miałem problem a nie chce niczego połamać

---------- Post dopisany 17-03-2014 at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany 15-03-2014 at 23:51 ----------

Halo, jak to wyjąć z bagażnika ? Bo wysunalem tylko ta środkowa cześć i nic tam nie ma, więc podejrzewam ze ten tuner jest w górnej części ale jak ta obudowę zdjąć ?

Opublikowano

tam jest 3 czy 4 śrubki pod tapicerka

Opublikowano
  • Autor

Czyli musze jakoś tapicerkę zdjac, musze teraz kombinować jak to zrobic

Opublikowano

wystarczy odchylic

Opublikowano
  • Autor

Jutro się za to zabiorę i napisze jakie efekty. Tam są schowane złącza i jakieś bezpieczniki ? Czy może to być wina któregoś z bezpieczników schowanych przy drzwiach kierowcy ? Zapomniałem dodać że nawigacja i wszystkie inne funkcje radia dzialaja

Opublikowano

Mam taki sam problem - po włączeniu radia również pojawia mi się taki komunikat. Jeżeli udało Ci się to zrobić napiszesz co było przyczyną?

Opublikowano

jeśli nie masz tunera to komunikatu nie wyłączysz

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No i co? Rozwiązał ktoryś z kolegów problem tego komunikatu, też tak mam, oczywiście można go zjąć z wizji naciskając prawe pokretlo w navi. mnie sie pokazuje dwa razy po włączeniu radia. Oczywiście nie wyświetla się komunikat o włączonej stacji radiowej, lub plyty CD jezeli korzystamy ze zmieniarki, przedtem pokazywało też odbior programu TV analogowego na FIS-ie.

Jak się komuś uda problem rozwiazać to proszę napisać.