Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Licznik Agnlik a wymiana tarczy na EU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam licznik Gb z zwiazku ze zmiana na licznik z Fisem. Pytanie bo chce zmienic tarczke zegarow od predkosci i problem jest taki ze sama podmiana tarczki predkosci nie jest taka prosta bo.

licznik mimo wyskalowania do 260 na predkość 100k/h przeważnie na środku a moj ma tak na godzinie 10 http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/88/55/24/3988552489

na allero glownie sa liczniki w podobnym graficznym ukladzie gdzie 100 km/h jest na srodku jak tu http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/38/93/93/4038939361

a jak predkosc 100km/h jest na 10 to znow troche inaczej wyskalowany graficznie http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/33/03/88/4033038829

Mozna zamowic zamieniki z allegor za60 zl ale jakosc taka chyba nie zabardzo wolal bym miec ori i pytanie czy taki liczniki jak moj mozna jakos przekodowac zeby 100 pokazywal w innym miejscu czy kodoowanie to tylko ewentualnie zmiana z km na mile itp ?

czy poprostu ja to zle rozumiem i moj licznik jest nastawiony na mile a ja dzieki podwojnej grafice widze tez km/h a on pokazuje mile i jak np wloze tarczke gdzie 100km/h jest na srodku i przekoduje na km/h to bedzie pokazywalo prawidlowo ?

Opublikowano

niestety nie bedzie ci pokazywalo prawidlowo predkosci, musialbys wrzucic w licznik caly wsad od europejskiego licznika, do tego zamienic tarcze i dopiero w tedy bedzie wszystko dobrze. kodowaniem za pomoca VAGA napewno nie zmienisz wskazan wskazowki licznika.

Opublikowano

Witam.

Zmieniałem same tarcze u siebie. Kupiłem z Allegro przeskalowane adekwatnie do wersji GB, czyli 100 nie jest tak jak w europie na 12ej, ale to w niczym zupełnie nie przeszkadza. Zrobiłem projekt zegarów sam i dodatkowo dołożyłem logotypy SLINE. Wygląda to bardzo fajnie. Sprawdzałem ze wskazaniami GPS i prędkość podczas jazdy zgadza się (biorąc pod uwagę przekłamania wszystkich liczników).