Maku7557 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Siemka wszystkim Mój drugi post na forum ponieważ wole czytać niż zaśmiecać forum głupią gatką Ale w końcu postanowiłem się pochwalić zieloną strzałą (jakoś tak nudno). Lale zakupiłem w czerwcu 2013 jetem drugim właścicielem w kraju wcześniejszy jeździł rok jak sprowadził z niemcowni. Na budziku wyskoczyło mi już magiczne 300 tyś stan auta wskazuje jak najbardziej na oryginalny przebieg. Wyposażenie: - climatronic - 2x poduchy - central - regulowana kierownica - 2x elektryczne szyby - Elektryczne lusterka - podłokietnik tylnej kanapy - ABS - dzielona tylna kanapa wymienione ostatnio: - klocki przód TRW - klocki tył TRW - wszystkie filtry MANN - olej valvoline MAXLIFE 10W40 - rozrząd Ruville - wahacze dolne tylne FEBI - Wężyki paliwowe Meyle - Przegub prawy Meyle Mody: - Koła zima Borbet type b 16" laczki continental 205/55 - Podłokietnik przód (podróba alla passat niestety ale daje rade) - Obszycie kierownicy - Podmianka materiału na fotelach lewy na prawy (kierowcy lekko już zaczynał się mechacić na boczku nie chciałem aby się przetarł i brzydko wyglądał) - Kierunki boczne dymione - Radio Kenwood KDC-BT33U - Sub Pionnier skrzynia samoróba wzmak ground zero - Wtryski 216 bosch - Wszystkie żarówki LED (postojówki, tablica i wnętrze) Zakupy zrobione na wiosnę: - Felga 17" Polerowane Monoblocki A8 8" kapcie 205/40 kumho - Springi -30 Eibach Plany: - polerka karoserii na lato oraz pranie środka - Turbo AWX - Wirus - Szybki na czarno - Lampy polift - Może zdezio polift - Sub w boczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imker Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 avancik jak najbardziej na ++ co do felg jak dla mnie mega ( zmienił bym tylko kolor oooo i tła kapselka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 te nowe koła bardzo ciekawe wrzuć na audi i pokaż zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maku7557 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Tło kapselka zostaje czarne bo środek feli jest na czarno a co do oooo to myślałem nad zielonym lub ori srebrny ale nie wiem bo ten złoty fajnie się wyróżnia chociaż w przyszłym tyg zakładam springi i koło i wtedy bd myślał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imker Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 z niecierpliwością czekam na efekt założenia springów i felungu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nowa fela na wielki + ciekawi mnie efekt na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ztc1 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Fela malinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 dobre koło tylko gleba będzie musiała być słuszna żeby wyglądało dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maku7557 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Wole pół na pól delikatnie niżej i trochę komfortu jeszcze:wink: ---------- Post dopisany 20-03-2014 at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2014 at 22:49 ---------- I w końcu wyczekiwany zestaw springów:wink: Zabrakło na mag i prosto z niemcowni od producenta:naughty: ---------- Post dopisany 25-03-2014 at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany 20-03-2014 at 22:14 ---------- Mała różnica ale zawsze coś A na weekend koła bo ma być ładnie ---------- Post dopisany 27-03-2014 at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2014 at 20:37 ---------- Grrr:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Jest konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 koło na pewno konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ztc1 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 za duża gleba i już nie można zapier...lać, więc wybrałbym taka lekką opcję jak kolega popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi