Musti579 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Witam! Muszę wymienić włącznik świateł w A4 B8. Znajomy ma taki włącznik z funkcją auto, mój dotychczasowy jest bez tej funkcji. Rozumiem że tak funkcja, służy do przełączania świateł Led na mijania i potrzebny jest do tego czujnik zmierzchu? Ogólnie czujnik zmierzchu w B8 montowany jest w lusterku??? Moje pytanie to czy włącznik z funkcją auto będzie działał prawidłowo pomimo że póki co nie mam czujnika zmierzchu, ale w przyszłości taki modzik plnuję przeprowadzić, bo mam lusterko fotochrom z czujnikami 1
Musti579 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Opublikowano 16 Marca 2014 Ok dzięki a po przekręceniu na funkcję auto jak będzie się zachowywał? 1
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Pozostaje jeszcze kodowanie , tu masz cały opis : ===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/zakladanie-czujnika-deszczu-swiatel-uruchamianie-modulu-coming-leaving-home-234312/index6.html#post2839396
Musti579 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Opublikowano 16 Marca 2014 Ok, wszystko już wiem podziękował kolego
Rekomendowane odpowiedzi