PabloStefan Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam mam pytanko posiadam takie sprężyny obniżające Sprężyny obniżające H&R 60/40 mm do AUDI A4 B5 (4060047323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jeśli je założę na feldze r16 205/55 to będzie mi tarło o nadkole ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien85 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 wszystko zależy od ET felgi, jeśli to ori felga to nic nie będzie tarło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryfi01 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 przy takim obnizeniu seryjne amorki dlugo ci nie posluza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajowsado Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Sztefen robisz glebe, sprzedam Ci moje seryjne 1BE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 podłącze sie pod temat, jakie sprężyny zamiast 1.be, żeby nie było zbyt twardo, ale nizej o 1-2 cm od 1.be,. czy amory od 1be bedą hulać???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Eibach, H&R itp, lepiej jakieś firmowe a jeszcze lepiej w wersji progresywnej. Amorki 1BE jak najbardziej się nadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi