jak28 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam, czy drzwi w sedanie i w Avancie sa takie same? Chodzi mi o przednie i tylne drzwi.
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tak z tylu sa roznice tylko w ramkach szyb
Duncan Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Czyli przednie na pewno będą pasować na 100%??,a da się przełożyć ramkę chrom z szybą do innych dżwi??Mam chromy w mojej Audi a w tych dżwiach co chciałbym kupić niema tego jest zwykła czarna,dodam że chodzi o dżwi przednie.
audiaudi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 bedą pasowac, da sie przelozyc ale musisz rozebrać cale drzwi, żeby dostać się do tej czarnej listwy
jak28 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Szyby i tak będę swoje przekładać to i ramki przełoże. A z przekładką chromowanych ramek jest jakiś problem? Bo te drzwi co mam do kupienia to mają czarne. I jeszcze tam jest kłamka z Anglika czy przełożenie na EU jest problemem?
mlodziak22 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie ma problemu, po prostu z drzwi ściągasz czarna listwę, ściągasz boczek zakładasz listwę chrom, ma kilka zatrzaskow. Tylko zatrzaskow ze swoich drzwi nie zgub Wyciągnięcie klamki nie jest trudne, musisz taka blaszkę podgiac i całość przesunąć.
audiaudi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie ma problemu, po prostu z drzwi ściągasz czarna listwę, ściągasz boczek zakładasz listwę chrom, ma kilka zatrzaskow. Tylko zatrzaskow ze swoich drzwi nie zgub Wyciągnięcie klamki nie jest trudne, musisz taka blaszkę podgiac i całość przesunąć. jak zdejmie sam boczek to do listwy sie nie dostanie, musi wyjac cala ramke i dopiero jest dojscie
jak28 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Czyli upewniając się. Jak kupię drzwi od sedana to dam radę je zamontować w Avancie tylko muszę zmienić ramke na taką od Avanta?
audiaudi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Czyli upewniając się. Jak kupię drzwi od sedana to dam radę je zamontować w Avancie tylko muszę zmienić ramke na taką od Avanta? dokładnie tak
Rekomendowane odpowiedzi